Mareste pulsul. Scirocco 1.4 TSI iti da pofta de viata

Un coupe carismatic ce iti da sansa sa imparti cu prietenii sau cu cei dragi clipele de senzatie pe care le ofera.

Scirocco este carismatic, dar si, in egala masura, un automobil extrem de practic, oferind suficient spatiu pentru patru pasageri si un portbagaj decent. Astfel ca vei putea sa te bucuri alaturi de cei dragi sau de prieteni de aventurile pe care ti le propune. In plus, acest coupe pentru orice zi a anului este expresiv si sportiv, dimensiunile sale exterioare fiind optime pentru a garanta, deopotriva, echilibru pe drumurile virajate parcurse in vacanta, dar si pentru agilitatea urbana necesara in restul timpului.
Poate fi temperamental, dar si docil, rapid, dar si economic, exploatand la maximum avansul tehnologic de care dispune. Are o imagine tinereasca, originala si, nu in ultimul rand, sta excelent si la capitolul costuri de achizitie si exploatare. Totodata, iti ofera posibilitatea sa alegi intre doua variante de motorizare si doua tipuri de cutii de viteze (manuala cu 6 trepte sau DSG, cu tot atatea rapoarte).

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi