MANIA TRADUCERI – ACTIVITATI VARA 2011

Agenţia Mania Traduceri ( http://www.biroutraducericluj.ro ) a derulat în perioada iunie – august 2011 un program de promovare şi fidelizare ale celor trei puncte de lucru aflate în Piaţa Unirii, str. Avram Iancu şi str. Napoca. În paralel cu acest program, Agenţia Mania Traduceri şi-a continuat implicarea în proiecte culturale desfăşurate în Cluj-Napoca şi susţinerea artiştilor locali.

Lunile de vară au adus la Agenţia Mania Traduceri un val de promoţii. Prin intermediul acestora am dorit să răsplătim clienţii fideli pentru consecvenţă şi pentru încrederea pe care ne-o oferă şi să atragem noi doritori de servicii de calitate. Succesul acestei campanii ne-a demonstrat că experienţa noastră în domeniu continuă să creeze un canal de comunicare viabil cu persoane aparţinând unor diferite domenii de activitate.

In cadrul evenimentului “Zilele Cluj-Napoca”, desfăşurat în perioada 27 mai – 3 iunie, AgenÅ£ia Mania Traduceri a susÅ£inut AsociaÅ£ia Virtus Antiqua în demersul acesteia de a prezenta publicului larg originile oraÅŸului Cluj-Napoca. Noi respectăm patrimoniul istoric local ÅŸi susÅ£inem demersurile de păstrare ÅŸi promovare ale acestuia pentru că înÅ£elegem importanÅ£a pe care o are cunoaÅŸterea trecutului în comunicarea multiculturală a prezentului.

Iniţiativa noastră de a promova şi susţine patrimoniul cultural al oraşului Cluj-Napoca se materializează atât prin participări la evenimente culturale, cât şi prin susţinerea artiştilor clujeni. Lucrările pictorului clujean Ovidiu Avram, unul dintre cei mai buni pictori de arta fantastică din lume, ne-au permis pătrunderea în spaţii imaginare, inventate cu măiestrie şi accesibile tuturor celor care nu au uitat să viseze. Sub îndemnul “Investiţi în artă”, ne-am transformat în mediatori şi susţinători ai artei dânsului.

Chiar dacă razele soarelui nu mai sunt atât de puternice, chiar dacă ziua pierde tot mai mult războiul cu noaptea, chiar dacă frigul ne dă târcoale, Agenţia Mania Traduceri vă este alături şi în această toamnă. Vă aşteptăm cu noi promoţii, noi colaborări şi cu aceeaşi promptitudine, profesionalism şi calitate a serviciilor.

Mai multe informatii pe http://www.biroutraducericluj.ro

str. Avram Iancu 12/2, 400089, Cluj-Napoca Tel. mobil: 0040744864558