Managerii si antreprenorii se inroleaza in Academia de Leadership

Fundatia LEADERS da startul programului de leadership experiential pentru tinerii antreprenori si managerii proaspat numiti sau care urmeaza sa fie numiti in pozitii de conducere. In Poiana Brasov, in perioada 24 – 30 Iulie 2011, LEADERS Academy 3 va fi punctul din care viata a 24 de tineri lideri se va schimba radical.


Timp de 6 zile, participantii vor invata prin educatia experientiala, unica in Romania, cum sa isi cunoasca si cum sa isi depaseasca limitele, cum sa poarte conversatii eficiente, cum sa ii motiveze pe cei care ii urmeaza si cum sa formeze si sa conduca echipe de succes. Autocunoastere prin activitati de supravietuire, comunicare prin teatru si lucru in echipa prin activitati de nautica, toate acestea vor fi practicate in grupuri mici si atent supravegheate de facilitatori desemnati. Schimbarea va putea fi observata indeaproape, iar abilitatile astfel dobandite pot fi usor si rapid transferate in viata personala sau cea profesionala de zi cu zi.

Cadetii LEADERS Academy trebuie sa dea dovada de mult curaj si dorinta de a iesi din zona de confort pentru a face un pas important in evolutia lor. Entuziasmul si setea de cunoastere completeaza perfect profilul celor care se vor inrola in Academia de Leadership.

In loc de epoleti, eroii invitati sa completeze experienta LEADERS Academy sunt investiti cu o puternica doza de leadership romanesc, forta motivationala si inspiratie. Business, arta, sport, mediul militar si societatea civila sunt principalele arii din care acestia provin iar dintre cei care au confirmat deja prezenta ii amintim pe: Dan Pascariu, Presedinte Unicredit Tiriac Bank; David Neacsu, Alpinist; Claudiu Zoicas, Atasat de Afaceri Interne, Delegaţia permanenta a Romaniei la NATO si Daniel Bichis, Trainer Competent Consulting.

Participarea se face pe baza de selectie, iar inscrierile se pot face pe site-ul oficial al programului www.LEADERSAcademy.ro. LEADERS Academy 3 se desfasoara cu sprijinul Ursus Breweries, Fabryo Corporation si Coca Cola Hellenic.

LEADERS Academy este un program conceput de Fundaţia LEADERS. Fundaţia LEADERS este devotata promovarii conceptului de leadership si dezvoltarii unor tineri responsabili, capabili si inovatori, care isi vor coordona activitaţile spre evoluţia tuturor membrilor societaţii. Printre cele mai importante iniţiative ale Fundaţiei LEADERS se numara LEADERS Education, LEADERS School & Academy, Leadership Center si Clubul Antreprenorilor.