Managementul Proiectelor de Succes – cum poti obtine atestatul de Manager de Proiect!

TenStep Romania
Sigla TenStep Romania

Pe masura ce efectele declinului economic devin mai acute, companiile au nevoie de mijloace prin care sa faca fata provocarilor si sa creasca performanta proiectelor cu mai putine resurse, atat materiale cat si umane. Prin Management de Proiect, companiile pot nu doar sa faca fata crizei economice, dar si sa implementeze programe de reorganizare si reorientare strategica, in functie de noile conditii pe piata.

Indiferent de anvergura si complexitatea proiectelor, managementul acestora necesita cunostinte specializate, tehnici si unelte adaptate caracteristicilor speciale ale activitatilor de tip proiect. Prin intermediul trainingului introductiv “Managementul Proiectelor de Succes”, puteti dobandi nu doar cunostintele si aptitudinile necesare unui Manager de Proiect, dar puteti obtine si atestarea recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, cursul fiind acreditat CNFPA conform cod COR 241919 – “Manager de Proiect”.

“Managementul Proiectelor de Succes” este un program de instruire orientat catre practica, imbinand armonios prezentarea conceptelor cu implementarea acestora prin exercitii aplicative si studii de caz. Pe parcursul cursului participantii vor avea ocazia sa parcurga toate etapele necesare pentru aplicarea eficace a managementului oricarui tip de proiect.

Cursul va avea loc la sediul TenStep Romania in perioada:
– 14 – 17 Iulie 2011 – sesiune de zi
– 18 – 22 si 25 – 29 Iulie 2011 – sesiune de seara.

Taxa de inscriere este:
– 790 Ron / participant.
* Pretul include cafea si racoritoare.

Cursul “Managementul Proiectelor de Succes” este scutit de la plata TVA conform L 571/2003, actualizata, art. 141, lit. f. Conform O.G. 129/2000 republicata referitoare la formarea profesionala a adultilor, costul cursurilor autorizate CNFPA reprezinta cheltuiala deductibila din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit al firmei.

Pentru mai multe detalii privind trainingul “Managementul Proiectelor de Succes”, va invitam sa accesati site-ul TenStep Romania, sectiunea Training.

TenStep Romania este prima companie romaneasca abilitata ca Registered Education Provider (R.E.P.) de catre Project Management Institute (PMI), inca din anul 2004.

TenStep Romania este singura companie de consultanta care ofera clientilor sai servicii de Process Improvement pe baza modelului CMMI, fiind agreata de catre Software Engineering Institute ca SEI Partner.

TenStep Romania este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central in Atlanta, S.U.A. si cu birouri in alte 27 tari. TenStep este specializata in servicii de consultanta si instruire pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte, Imbunatatirea Proceselor si implementarea structurilor organizationale de tip Project Management Office.

Raluca Dragan
E-mail: raluca.dragan@tenstep.ro
http://www.TenStep.ro