Managementul delegativ creste performanta organizatiilor

HART Human Resources Consulting organizeaza in zilele de 17, 18 mai, 8 si 22 iunie 2012, la Bucuresti, cursul open de Coaching skills for managers. Structurat sub forma unui atelier de lucru, cursul are ca obiectiv principal transferul competentei de coaching catre participanti. Astfel, 80% din timp va fi practica pe competente de coaching, iar 20% va fi teorie ilustrata de exemple.
„Scopul procesului de coaching este dezvoltarea liderilor care pot contribui la performanta organizatiilor din care fac parte. Este cea mai eficienta metoda de dezvoltare a capacitatii de conducere a managerilor. In mediul de afaceri actual, companiile au nevoie de oameni care sa poata sa provoace tiparele ineficiente, care sa dezvolte oameni si sa utilizeze eficient resursele, folosindu-si puterea de a influenta si inspira, de a colabora si organiza si, mai presus de toate, de a conduce. Competentele de coaching sunt competentele managementului delegativ. Atunci cand un manager adopta o pozitie de coaching in relatie cu subordonatii, colegii sau colaboratorii sai practica managementul delegativ. Doar intr-un mediu delegativ putem vorbi despre asumarea responsabilitatii, invatare, contributie la performanta organizatiei”, declara Rodica Obancea, Coaching Partner HART Human Resource Consulting.
Fiecare cursant va fi pe rand atat client, coach cat si observator al procesului de coaching si va primi feedback si optiuni de dezvoltare pentru rezultatele obtinute. Sesiunile de coaching vor fi concentrate pe obiective reale, de business, pe ambitiile, dorintele, nevoile si problemele participantilor.

In urma acestui curs participantii invata cum se pot ei dezvolta ca manageri si cum isi pot dezvolta echipa, colaboratorii, folosind instrumente simple de coaching, care este diferenta dintre coaching, mentoring, training, integrarea lor in rolul de manager precum si utilizarile fiecaruia in parte, dar si cum sa ofere feedback si optiuni de dezvoltare si sa asculte si sa adreseze intrebari care schimba perspectiva.

TRAINER
Rodica Obancea, coach acreditat la nivel international de International Coach Federation, certificata in metodologia HOGAN Assessement, cu o experienta in resurse umane de peste 8 ani. Este coach de mai bine de 4 ani (coaching individual cu directori, manageri, antreprenori si coaching de echipa).

INSCRIERI: consulting@hart.ro; 021.310.54.57/59
R.S.V.P.: Rodica Obancea, pana la data de 14.05.2012

DESPRE HART
HART Human Resource Consulting este membra a Assessment Systems International, grup regional cu activitate in consultanta de HR si Management. Grupul este fondat din 2001 si are prezenta in Republica Ceha, Ungaria, Romania, Serbia, Slovacia, Bulgaria, Polonia, Rusia si Ucraina.

HART Human Resource Consulting are o istorie pe piata locala de 6 ani, oferind servicii de consultanta in resurse umane: selectie (studii de benchmark intern, evaluari de personalitate si de abilitati), programe de evaluare si dezvoltare la nivel individual si de echipa (profile de leadership HOGAN Assessment, 360 feedback, Assessment & Development centers, coaching), seminarii pe tematici de HR, studii de opinie a angajatilor etc.

HART IN CIFRE
Peste 300 clienti unici
Peste 4.000 persoane evaluate
Peste 5.000 rapoarte HOGAN
Peste 500 persoane participante in centrele de evaluare si dezvoltare
Peste 300 persoane asistate in programe de consiliere in cariera si tranzitie in cariera
Peste 500 manageri implicati in programe de dezvoltare cu instrumente tip 360 feedback
Peste 1.000 persoane participante la cursurile HART „Seminarii HR”