Managementul conflictului – cum transformam conflictul in castig?

De ce sa participati la un curs de Conflict Management? Pentru ca nu putem elimina complet conflictele dar putem eficientiza soluÈ›ionarea lor! Insusiti-va tehnicile care sa va garanteze ca veti face fata cu succes oricarui tip de conflict, participand la “Conflict Management – Transforma conflictul in castig”, pe 26 martie.

Cursul deschis “Conflict Management – Transforma conflictul in castig”, propus de Proactive Solutions, urmareste sa ofere participantilor o intelegere corecta a acestui tip de interactiune si a proceselor care duc la aparitia ei. Mai mult decat atat, in urma cursului, participantii vor putea sa:

  • recunoasca semnelor de conflict, inca de la inceput
  • inteleaga diversitatea de reactii umane in situatii conflictuale
  • gaseasca modalitaÈ›i pentru a face faÈ›a conflictelor
  • identifice particularitatile conflictelor la locul de munca
  • dezvolte tehnici si abilitati pentru solutionarea eficienta a conflictelor

Cotidianul vieții noastre este plin de conflicte, fie deschise, fie doar sub forma de dezacorduri și este firesc sa fie așa. Resursele sunt limitate, insa dorințele și nevoile noastre se diversifica in mod continuu. Bani, produse, servicii, putere, posesiuni și multe altele, toate pot face obiectul unui conflict. Cata vreme mai mulți oameni iși doresc același lucru, poate sa apara conflictul. Acasa, la serviciu, intre indivizi, echipe, grupuri și state… conflictul este prezent in mod constant și tocmai din cauza caracterului omniprezent al conflictului se naste in mod firesc nevoia de a incerca sa il ințelegem și de a gasi maniere pentru a-l rezolva spre beneficiul tuturor celor implicați.

Cursul, programat pentru 26 martie 2010, este sustinut de trainer Alexandru Manescu, dublu licentiat si magister in management si psihologie. Gratie dublei specializari, trainingurile si cursurile oferite de Alexandru Manescu satisfac atat nevoile profesionale, cat si cele personale ale cursantului, prin suprapunerea nuantelor subtile ale consilierii psihologice si ale dezvoltarii personale asupra necesitatilor si nevoilor specifice de imbunatatire ale abilitatilor de management. “E greu sa te dezvolti ca om cand trebuie sa conduci alti oameni si e greu sa te dezvolti ca lider cand si tu esti om. De aceea omul si managerul trebuie sa creasca concomitent”, este de parere membrul echipei Proactive Solutions.

Pentru inscrieri si detalii suplimentare, va invitam pe www.proactivesolutions.ro .