Make-up Atelier Paris deschide şcoală de make-up la Bucureşti!

Joi, 26 ianuarie 2012, ora 19:00, are loc evenimentul de deschidere a şcolii de make-up “Make Up Atelier Paris”. În prezenţa personalităţilor invitate (vedete de televiziune, artisti, designeri, make-up artisti) va avea loc un moment de beauty, unde vor fi prezentate machiaje realizate de make-up artistul şcolii din Bucureşti. În aceeaşi seară invitatii vor avea ocazia să cunoască şi produsele Make Up Atelier Paris.

Şcoala de make-up din Bucureşti are profesori cu studii în Rusia şi Franţa, oferă programe personalizate în funcţie de necesităţile fiecăruia şi este şi un punct de vânzare pentru produsele Make Up Atelier Paris.

Cursurile care vor fi susţinute în cadrul şcolii din Bucureşti, sunt de bază, şi automachiaj. De asemenea în cadrul şcolii vor fi susţinute şi Master Class-uri.
Sediul şcolii este în Strada Maica Alexandra, nr. 4 (zona Piaţa 1 Mai), Sector 1, Bucureşti.

Despre Make-up Atelier Paris

Brandul  Make-up Atelier Paris deţine o gamă specială de machiaj profesionist şi  programe de instruire elaborate de către Centrul de machiaj profesionist Make-up Atelier Paris. Acesta este un brand lider la nivel mondial, care adună cei mai buni make-up artişti din întreaga lume!

Să avem un an de nota 10 la frumuseţe!