Make-up Atelier Paris, deschide prima scoala de make-up in Romania, la Iasi

Joi, 15 decembrie 2011, ora 19:00, la Time Out  are loc evenimentul de lansare la Iaşi, a primei şcoli de make-up din România de către Make Up Atelier Paris. În cadrul unui show de fashion&beauty, vor fi prezentate machiaje fantezie realizate de make-up artistul şcolii din Iaşi – Luciana Sasu.

Şi cum frumuseţea înseamnă şi modă, nu vor lipsi din prezentare, nici ţinutele a doi designeri celebri români – Cătălin Botezatu şi Nanette.

Despre Make-up Atelier Paris

Brandul  Make-up Atelier Paris deţine o gamă specială de machiaj profesionist şi  programe de instruire elaborate de către Centrul de machiaj profesionist Make-up Atelier Paris. Acesta este un brand lider la nivel mondial, care adună cei mai buni make-up artişti din întreaga lume!
În cadrul şcolii din Iaşi se vor organiza mai multe categorii de cursuri – curs de bază, curs de perfecţionare, curs de automachiaj, atât în tehnica rusească cât şi în cea europeană.
Sediul scolii este in Iasi, bd.Carol 1, nr 4, corpul B1, C5, et.1, of.106b-107b. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr. de telefon 0232 2227077.

Distribuitorul exclusiv al produselor Make-up Atelier Paris, în Romănia, este  compania Atgaya.