Mai sunt doar 3 zile pana la GALA BALURILOR 2010!

Liceenii din Bucuresti si-au marcat cu siguranta data de 22 mai in calendar, pentru ca ii asteapta un spectacol pe care nu-l vor uita: Gala Balurilor 2010! Sambata, pe scena Jet Set Events Hall din capitala vor urca cele mai frumoase boboace de liceu, Suie Paparude, David Deejay&Dony, trupe de dans renumite si tineri artisti… totul intr-un show spectaculos care pune laolalta frumusetea, talentul, muzica, dansul si excelenta in organizarea de evenimente pentru liceeni.

Spectacolul va incepe la orele 20:00 si isi propune sa-i tina in priza pe toti cei prezenti pana in jurul orei 24:00, cand vom afla cine pleaca acasa cu mult-ravnitele titluri: Cel Mai Popular Liceu din Bucuresti, Cel Mai Bun Bal al Bobocilor, Miss Aptitudini 2010, Miss Popularitate 2010 si, evident, Miss Boboc Bucuresti 2010.

Suie Paparude va incheia spectacolul, cu un live act de exceptie care nu mai are nevoie de prezentari, iar apoi liceeni  vor petrece pana spre dimineata la after-party marca Gala Balurilor 2010.

Inca nu v-am convins ca nu aveti cum sa lipsiti de la mega-eveniment? Atunci, trebuie sa mentionam ca biletele sunt pe terminate! Acestea mai pot fi achizitionate pana vineri din reteaua magazinelor Diverta, de la reprezentantii Gala Balurilor 2010 din fiecare liceu bucurestean sau online pe www.myticket.ro.

Va asteptam la Gala Balurilor 2010 alaturi de partenerii nostri: Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Consiliul Municipal al Elevilor; parteneri media: KISS TV si KISS FM (www.kissfm.ro),  Sapte Seri, www.viatadeliceu.ro, revista Bravo (www.bravonet.ro), Teen Press (www.teenpress.ro), www.220.ro, revista Bravo Girl, Status Pimp, www.muzicabuna.ro, www.port.ro, www.calificativ.ro, www.referat.ro, www.presainblugi.com, www.myjob.ro, www.bloguri.myjob.ro, www.okazii.ro, www.calendarevenimente.ro, www.diseara.ro; si sponsori: Casa de Moda K-Fashion Studio, Bruno Banani, MaxFactor, Hollywood Multiplex, Laser Maxx, SoapMill, Daniel Photography, WaterPark, Kaya Studio.