Mai sunt 3 zile pana la Conferinta de presa „Lansarea tehnologiei de liposelectie VASER cu ultrasunete in Romania”!

Interventiile chirurgicale de lipoaspiratie au devenit in ultimii ani din ce in ce mai numeroase in randul persoanelor dornice sa obtina un corp perfect remodelat. Cine nu si-ar dori insa o silueta reconturata fara o perioada lunga de recuperare si fara disconfort? Liposelectia VASER cu ultrasunete ne ofera posibilitatea unei remodelari corporale cu disconfort minim, cu rezultate avansate si cu recuperare rapida.

 

Liposelectia VASER cu ultrasunete – cea mai avansata tehnologie de lipoaspiratie – soseste in premiera pe piata medicala din Romania, la Clinica de Chirurgie ArcaLife!

Vineri, 28 octombrie 2011, la Hotel Radisson Blu, Sala Electra, incepand cu ora 10:30, va avea loc Conferinta de presa „Lansarea tehnologiei de liposelectie VASER in Romania”.

 

Invitatul special al evenimentului este reputatul chirurg estetician din Marea Britanie, Grant Hamlet, personalitate marcanta la nivel mondial in tehnica lipoaspiratiei cu ultrasunete. La conferinta vor mai participa in calitate de speakeri reprezentanti ai Clinicii de Chirurgie ArcaLife, medici specialisti in utilizarea acestei tehnologii, reprezentanti ai Sound Surgical Technologies LLC si ai Cytori Therapeutics Inc.

VASER (Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance) Lipo este o tehnica chirurgicala avansata de conturare a corpului care utilizeaza energia produsa de ultrasunete pentru a indeparta grasimea nedorita. Ceea ce deosebeste VASER Lipo de alte proceduri de lipoaspiratie, precum cea clasica sau cea asistata laser, este capacitatea tehnologiei VASER de a distinge intre tesutul adipos si celelalte structuri (vase de sange, nervi, tesuturi de legatura). Datorita acestei inovatii, liposelectia VASER minimizeaza riscul aparitiei unor leziuni la nivelul celorlalte tesuturi din proximitatea zonei tratate.

Tehnologia de liposelectie VASER cu ultrasunete a primit in 2002 certificare FDA.

Operatorul medical care aduce tehnologia VASER in premiera pentru Romania este ArcaLife din Bucuresti, prin
intermediul HIGHTECH Medical Distribution S.R.L., compania locala care asigura comercializarea acestui echipament. Infiintata la inceputul anului 2011 sub sloganul „Cu noi simti diferenta!”, ArcaLife este o clinica de chirurgie cu
supraspecializare in chirurgia estetica, centrata pe abordarea personalizata a pacientilor, intr-un mediu dotat cu aparatura si tehnologie de ultima generatie.

 

In cadrul evenimentului va fi prezentata si o noua tehnologie de la Cytori Therapeutics Inc., prin intermediul careia grasimea extrasa in urma lipoaspiratiei este purificata si reinjectata aceluiasi pacient ca un filler natural.

Pentru prima data in Romania la Clinica de Chirurgie ArcaLife!

 

 

Pentru inscrierea la conferinta de presa si pentru mai multe detalii:

 

Denisa Botu – PR Executive

0733.011.108, evenimente@sanatateapressgroup.ro