“Magia educatiei prin joc” a fermecat copiii prezenti la carnavalul din cadrul proiectului – Calatorie educativa in lumea satului

Carnavalul Magia educatiei prin joc s-a desfasurat sambata, 5 noiembrie, la Scoala Avram Iancu, nr. 98 din sector 4 – Bucuresti. 58 de copii au fost prezenti si s-au bucurat de atelierele si surprizele pregatite de echipa proiectului Calatorie educativa in lumea satului. Carnavalul a fost un adevarat success!

Copiii beneficiari ai proiectului Calatorie educativa in lumea satului, echipa de voluntari si sustinatori au participat la carnavalul Magia educatiei prin joc.

Carnavalul a reunit cateva dintre activitatile socio-educative desfasurate de-a lungul proiectului, a starnit creativitatea copiilor care au desenat, au facut figurine din plastilina si au participat la jocuri de competitie.  Atmosfera micii petreceri a fost una magica. Jocuri, rasete si zeci de voci de copil au umplut sala carnavalului.

Imagini de la carnaval puteti vizualiza aici.

Echipa multumeste partenerilor  media: Calificativ.ro, Romania Pozitiva, Itsy Bitsy. De asemenea, surprizele carnavalului au fost completate cu ajutorul editurii Egmont, a printesei si piratului de la Petreceri fermecate. Multe multumiri catre Scoala 98 care ne-a oferit sala de sport ca spatiu de desfasurare si suport in organizare.

Proiectul Calatorie educativa in lumea satului nu se opreste aici. Echipa proiectului se va intalni pentru  etapa de evaluare a desfasurarii proiectului si pentru pregatirea continuitatii acestuia. Aceasta etapa se va realiza printr-o metoda de educatie non-formala – organizarea unei “Cafenele Publice”.

Proiectul “Calatorie educativa in lumea satului” apartine Asociatiei Lume Buna si este finantat  cu sprijinul Comisiei Europene, prin programul Tineret In Actiune, Sub-actiunea 1.2. “Initiative ale tinerilor”.

Date de contact: Loredana Spita, voluntar Lume Buna
loredana.spita@lumebuna.ro
0726 466 333
Intra si pe grupul facebook Calatorie educativa in lumea satului