DON’T BE AFRAID TO BE DIFFERENT! Alege ceasurile noon copenhagen

Cand noon copenhagen concepe design-ul unul ceas acesta devine o opera de arta.
Ceasurile noon copenhagen au intrat pe piata din Romania la sfarsitul anului trecut si sunt comercializate exclusiv de SC ONLINE FRENCH FASHION SRL.

Prin ce facem diferenta
Brandul noon copenhagen se bucura in 16 tari din lume de o notorietate deosebita datorita ceasurilor ce prezinta o armonie perfecta intre design in tendinte si calitate toate la preturi accesibile.
Linia de ceasuri noon copenhagen prezinta timpul intr-o lumina complet noua si inovativa avand un design unic, patentat, format din discuri rotative, transparente si colorate.

Ce aduce nou noon? Conceptul de afisare al orei, numit “Changer”, ce foloseste un sistem revolutionar cu discuri rotative  ce genereaza un display nou pe ceas la fiecare minut.
Discul rotativ a fost creeat şi dezvoltat, testat, patentat, si mai tarziu lansat pentru a deschide o noua etapa in design-ul ceasurilor de mana, fiind  functional, elegant si intotdeauna in tendinte.
Toate ceasurile  sunt concepute si dezvoltate in Danemarca la un standard inalt   folosindu-se numai componente japoneze de cea mai buna calitate. Inainte de a ajunge pe piata acestea sunt supuse mai multor nivele de control al calitatii. Se folosesc materiale deosebite precum piele italiana originala, titaniu, silicon fin, si inox 36L.

Cine suntem
Fondat la sfarsitul anului 2006 in Danemarca, noon copenhagen este reprezentat in prezent in 15 tari si in 16 programe ale liniilor aeriene de zbor din intreaga lume.
O realizare importanta intr-o perioada atat de scurta de timp a fost posibila datorita produselor de calitate la preturi accesibile, toate promovate printr-un marketing ofensiv condus sub deviza : “Don’t be afraid to be different” .
 
Unde ne gasiti
 
Va invitam sa va incercati norocul la cel mai nou si atractiv concurs lansat de noon copenhagen pe site-ul de socializare facebook.com/nooncopenhagen.romania, concurs ce a strans aprox. 18.000 fani in mai putin de 1 saptamana de la lansare.

Astazi colectia noon copenhagen numara sute de modele proprii. Colectia vizeaza consumatorul fashion, insa datorita unui pret corect si accesibil se adreseaza totodata si  cumparatorului  ocazional.
Colectia este distribuita printr-o strategie multicanale ce include magazin online propriu aflat la adresa www.nooncopenhagen.ro, dar si magazine sportive,  de bijuterii, sau de moda apartinand reseller-ilor nostri autorizati.

Despre noi:
noon copenhagen Romania prin
SC ONLINE FASHION SRL, distribuitor oficial exclusiv
B-dul  Ferdinand nr 138, parter, Sector 2 Bucuresti, 021397
Telefon +40 (0)316 20 8877 Fax: +40 (0)316 20 8000
eMail: office[at]nooncopenhagen.ro
Web: www.nooncopenhagen.ro,  http://www.facebook.com/nooncopenhagen.romania