Magazin pentru suflet de la Aimee.ro

Aimee.ro, site cu resurse pentru dezvoltare personala, lanseaza sectiunea “Magazin pentru suflet”

Site-ul Aimee.ro este conceput cu scopul de a oferi informatii din aproape toate domeniile conexe dezvoltarii personale : inteligenta emotionala,   programare neuro-lingvistica (NLP),  leadership, motivare, managementul timpului si stresului, comunicare, relatii , evolutie spirituala, prosperitate, vindecare / autovindecare, tehnici de meditatie, autocontrol, sanatate si frumusete, nutritie, relaxare.

Pe langa dorinta de a oferi informatii din aceste domenii, am simtit nevoia sa impartasim cu utilizatorii nostri si o serie de instrumente concrete, cu valoare terapeutica, pe care le-am adunat sub denumirea Magazin pentru suflet. Magazinul online contine obiecte care ajuta la crearea unei stari de bine si creeaza conditii favorabile pentru o viata de calitate, in spiritul dezvoltarii personale si al evolutiei spirituale.

Printre primele obiecte din Magazinul pentru suflet se numara cadurile “Puterea gandului”, cu afirmatii pline de energie pozitiva concepute pentru toate aspectele vietii noastre si seturile de pietre pentru terapie geotermala (masaj cu pietre calde si reci). Concepute de profesionisti in masaj, seturile de pietre sunt ideale pentru a fi folosite in cadrul unei terapii la domiciliu, pentru a reusi sa integram experienta unui masaj cu pietre in viata noastra de cuplu, sau pentru a face un cadou persoanelor dragi.

Va invitam sa vizitati site-ul Aimee.ro si sectiunea Magazin pentru suflet, pentru a intra in contact cu o sursa de informatii care va poate imbunatati viata.

Mihaela Vasile

Web Content Manager

www.aimee.ro