Magazin online de experiente!

White Rabbit Logo

Pentru orice ocazie, White Rabbit are experienta potrivita.

Amintiti-va cat de impresionati ati fost cand ati primit un cadou unic si original de la cineva drag sau de la persoana iubita. Un cadou original face cat o mie de cadouri obisnuite.

White Rabbit ofera clientilor sai un mijloc simplu de a oferi prietenilor, familiei sau partenerilor de afaceri experientele la care au visat din totdeauna. Un zbor cu balonul cu aer cald, un curs de pilotaj sau  o cina romantica intr-un castel din Transilvania ….toate acestea sunt cadouri unice, daruite din suflet, si concepute pentru orice ocazie.

Ce sunt cadourile-servicii? Sunt cadouri pe care nu se aseaza praful, ci dimpotriva devin din ce in ce mai apreciate si mai memorabile pe parcursul anilor, precum un vin bun. Amintirile unui astfel de cadou raman mereu in sufletul persoanei care l-a primit si ,nu numai experienta ramane puternic ancorata in suflet , ci si persoana care a daruit un astfel de cadou exceptional.

Timpul cadourilor clasice, precum un parfum , o camasa sau un set de tacamuri, a inceput sa apuna si acestea sunt inlocuite de experiente unice, precum cele oferite de White Rabbit. Cu totii am inceput sa apreciem cadourile oferite din inima, cadouri personalizate care ne ofera momente de relaxare (un masaj cu ciocolata), de adrenalina (salt cu parasuta) sau de creativitate (un curs de ceramica).

www.whiterabbit.ro este singurul magazine on-line de care aveti nevoie pentru a-i face pe cei dragi sa va aprecieze si mai mult. Mai mult decat atat,White Rabbit este unica companie din Romania ,dedicata exclusiv cadourilor servicii. Ideea de a porni aceasta afacere s-a nascut din pasiunea pentru original si din dorinta de a aduce pe piata autohtona un concept atat de apreciat si cautat  in intreaga lume. Suntem deschisi la ideile originale ale clientilor nostri pe care urmarim sa le implinim la cele mai inalte standarde.

In fiecare zi veti putea fi inspirat de noile pachete de cadouri oferite de White Rabbit prin partenerii sai atent selectati. White rabbit Colaboreaza doar cu parteneri recunoscuti si apreciati pentru servicile lor impecabile.

Oferiti un cadou deosebit astazi.  Make it Amazing!

White Rabbit Logo

www.whiterabbit.ro