Made in BoTosani – acţiunile vor fi stopate pe perioada campaniei electorale pentru Parlamentul Europei

Senatorul Daniel HUMELNICU la decis încetarea temporară a acţiunilor “Made in BoTosani” pentru a nu se politiza această campanie civică
Botoşani, 20 MAI 2009: Senatorul Daniel Humelnicu a decis încetarea temporară a acţiunilor din cadrul campaniei civice “Made In BoTosani” pentru a nu se politiza acţiunile “Asociaţiei pentru Botoşani”. “Am decis stoparea acţiunilor pe timpul campaniei electorale pentru Parlamentul European pentru a nu da prilejul adversarilor politici ai partidului pe care îl reprezint de a implica “Made in BoTosani” într-o luptă electorală în care nu-şi are locul. Campania “Asociaţiei pentru Botoşani” este destinată doar cetăţenilor şi agenţilor economici locali, având menirea de a stimula consumul produselor şi serviciilor locale ca modalitate de luptă anti-criză” a declarat senatorul Dan Humelnicu. Senatorul botoşănean a ţinut să precizeze că “Made in BoTosani” îşi va relua acţiunile de promovare a produselor şi serviciilor botoşănene imediat ce campania pentru europarlamentare se va încheia.
Conform calendarului proiectului “Made in BoTosani”, campania civică se află în etapa pregătitoare pentru introducerea brand-ului Made in BoTosani în circuitul târgurilor de specialitate a diferiţilor producători şi prestatori de servicii din ţară. “Pentru sfârşitul lunii mai şi începutul lunii iunie, aveam în calendar câteva târguri specializate la care doream să particip alături de producătorii botoşăneni. Ar fi fost o ocazie excelentă pentru promovarea acestui brand şi pentru susţinerea agenţilor economici locali. Din păcate, am amânat aceste participări până după alegerile din 7 iunie, fiind avertizat că o asemenea campanie civică ar putea fi târâtă în dispute politice sterile!” a adăugat senatorul Dan Humelnicu.