Macro Development a sustinut prima editie a Congresului Comunicatorilor

Macro Development, agentie care ofera servicii complete de promovare online, a fost prezenta la prima editie a Congresului Comunicatorilor din Romania.  Evenimentul face parte din a doua etapa a proiectului de responsabilitate sociala „Comunicarea pentru toti” initiat de Russenart Communications in 2010. 

Special pentru acest eveniment, Macro Development a lansat cel mai nou proiect propriu: www.promovare.pro, un site care reuneste o prezentare a serviciilor profesionale de promovare online puse la dispozitie clientilor.

Intr-un mediu de marketing atat de complex, Macro Development creaza si dezvolta solutii de promovare care vor maximiza rata de succes. Search Engine Marketing, Social Media Marketing, Email Marketing, Dispay Advertising si Web Design sunt principalele servicii de promovare online oferite.

„Avantajele sunt multiple si vor avea efecte benefice in sporirea vizibilitatii online, cresterea popularitatii brandului, vanzare, strangere de date si mai ales, in ceea ce priveste stabilizarea relatiilor cu clientii. Promovarea online este veriga lipsa oricarei afaceri de succes!” spune Laurentiu Barbu, CEO & Founder Macro Development.

 Extra Info

Macro Development este o companie care reuneste tineri creativi, pasionati de mediul online si mereu la curent cu cele mai inovative strategii si tehnici de marketing. Profesionalismul reprezinta cea mai importanta credinta pe care o transmit clientilor iar rezultatele sunt de fiecare data in favoarea lor.

Misiunea Macro Development este sa transforme orice afacere intr-una de succes, indiferent de domeniul de activitate. Fiecare client beneficiaza de consultanta si de o strategie care combina cele mai adecvate instrumente online pentru a da valoare business-ului.

Viziunea Macro Development se concentreaza intr-o singura directie: aceea de a fi lider pe piata digitala de servicii online.

 

Contact

office@macrodevelopment.ro

021 568 15 72