Machiaj 2009 – Tendinte in machiaj de la Bruno Vassari

Machiaj 2009 – Tendinte in machiaj de la Bruno Vassari. Beauty One Distribution a lansat, odata cu inceputul primaverii, noile tendinte de machiaj primavara-vara pentru anul 2009 pentru ca inceputul anului este cel mai bun moment pentru intentii bune, printre care, aceea de a arăta foarte bine.


Machiaj 2009 – Tendinte in machiaj de la Bruno Vassari. Beauty One Distribution a lansat ,odata cu inceputul primaverii, noile tendinte de machiaj primavara/vara pentru anul 2009 pentru ca inceputul anului este cel mai bun moment pentru intentii bune, printre care, aceea de a arăta foarte bine.
Pentru atingerea acestui obiectiv nu este nimic mai potrivit decât noile propuneri de machiaj de la Bruno Vassari pentru noul sezon primăvară/vară ’09. Acest sezon va abunda în culori vii, în principal roÅŸu pentru buze ÅŸi unghii viu colorate. Tonurile vesele vor fi elementul central al noii colecÅ£ii pentru primăvară/vară.
După marele succes al ultimei colecţii de machiaj şi după cererea continuă pentru noul produs Gloss Therapy, Bruno Vassari a decis să lanseze noi tonuri pentru acest sezon: roşu şi portocaliu. Roşu, care se încadrează în trendul noului sezon şi portocaliu, care cu siguranţă va avea mult succes în acest sezon.
Conţinând aceleaşi substanţe active ca şi Gloss Therapy, principala substanţă fiind acidul hialuronic, a cărui acţiune principală este eliminarea tuturor tipurilor de imperfecţiuni şi conferirea de volum buzelor, linia de make-up propusa de Bruno Vassari contine noi produse cu efect deosebit:
• Precise Volume Mascara RIMEL – perfect pentru persoanele cărora le place rimelul ÅŸi care îşi doresc un lux extrem pentru gene,
• Anti Age Tinted Cream Spring, prezenta acum intr-un nou ton mai închis, care este perfect pentru bronzarea din timpul verii. Acest tratament cu cremă colorantă hidratează, iar culoarea pielii se intensifică, obţinând un efect natural. Tratamentul protejează pielea împotriva radicalilor liberi şi a poluării. Ajută la reducerea ridurilor şi a semnelor de îmbătrânire.
• Rouge it este în continuare cel mai cerut ruj. Pentru a completa gama de culori, Bruno Vassari a lansat cele mai la modă culori în acest sezon.
Alaturi de produsele destinate exclusiv domeniului de make-up Bruno Vassari vine in intampinarea primaverii cu 2 produse pentru ingrijirea unghiilor:
• Calcium Booster un supliment de calciu care va ajuta la recuperarea rezistenţei unghiilor si
• Nail Calou cu nunate noi de oja printre care si rosu aprins, o nunata care va evidentia unghiile in serile de primavara si vara.

Produsele pentru make-up sunt distribuite in Roamania de catre Beauty One Distribution, companie cu evolutie spectaculoasa de-a lungul anilor 2007-2008. Pe langa gama de make-up de la Bruno Vassari, Beauty One Distribution importa si distribuie tehnologie estetica de ultima generatie precum Eximia, Starvac, Termosalud, Decomedical, Corpora, Corpoderm, Beauty Progress, Easy Light precum si aparatura pentru IPL, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, extensii de gene semi-permanente, presoterapie, testare corporala, de nelipsit intr-un salon de frumusete. Pe langa toate acestea, Beauty One vine in intampinarea clientilor cu mobilier, accesorii si consumabile diverse. Cu alte cuvinte, totul pentru frumusete, intr-un singur loc.
Beauty One Distribution
Departamentul general: 0724.244.401; 0723.139.134; 0722.656.381;
Departament vanzari Bucuresti: 0724.244.402; 0724.244.405
Departament vanzari Transilvania:0364 .104.489; 0730.002.951; 0724.244.403;
Telefon fix: 021.252.13.08;Fax: 021.310.44.35
Email: office@beautyone.ro
Site: www.beautyone.ro
Sediu central : str. Duzilor nr.22 sector 2 Bucuresti