M·A·C Cosmetics a prezentat tendintele in make-up primavara-vara 2011 intr-un eveniment organizat de ICON Advertising

M·A·C Cosmetics a prezentat în Romania tendintele primavara – vara în materie de make-up în cadrul evenimentului „SS11 Trends Masterclass”. Evenimentul a avut loc pe data de 3 februarie, a fost organizat de catre ICON Advertising si s-a desfasurat in The Loft Lounge.

„SS11 Trends Masterclass” reprezinta si lansarea oficiala a brandului MAC in Romania si este cel de-al doilea eveniment organizat de ICON Advertising pentru M·A·C Cosmetics dupa cel din decembrie cand a fost inaugurat primul magazin M·A·C din Baneasa Shopping City Bucuresti.

Evenimentul, structurat in 2 parti s-a adresat reprezentantilor din presa si beauty editorilor, iar partea a 2-a a adus peste 50 de make-up artisti care au asteptat cu nerabdare lansarea oficiala a brandului in România.

M·A·C a dezvăluit principalele direcÅ£ii, culori ÅŸi tehnici ale make-up-ului pentru perioada primăvară-vară într-un eveniment plin de strălucire ÅŸi frumuseÅ£e. “InspiraÅ£ie” – a fost termenul definitoriu pentru toate cele 4 trenduri prezentate de M·A·C : Pop Classics – un machiaj plin de culoare ÅŸi strălucire, Raw Fined – minimalist ÅŸi natural, dar în acelaÅŸi timp atât de puternic, Ice Dreams – avangardist, emanând o feminitate debordantă ÅŸi Terra Copper – însorit, ce aduce aminte de spiritul ÅŸi frumuseÅ£ea anilor ’70.

Sosită din Londra, Senior Artistul M·A·C Cher Webb a fost invitatul special al evenimentului „SS11 Trends Masterclass” şi personajul cheie în prezentarea trendurilor. Cher Webb a intrat în familia M·A·C în urmă cu 8 ani, timp în care a participat la numeroase şedinţe de make-up în backstage-ul unor prezentări de modă şi concerte din întreaga lume.

Mai mult decât atât, a lucrat cu celebrităţi ca Florence Welch, Kate Nash sau Craig David şi a colaborat cu unii dintre cei mai faimoşi designeri. Totodată, a participat la realizarea a numeroase şedinţe foto cu ocazia unor evenimente sau gale, printre care British Independent Film Awards sau Bafta Awards.

În cadrul evenimentului, Cher a vorbit despre experienţa ei ca make-up artist în backstage, realizând apoi demonstraţii live de make-up, alături de Alexandra Spyridopoulou, National Trainer în Grecia.

Echipa care a lucrat la realizarea acestui proiect a fost formata din: Elia Kentrota – PR & Communications Manager M·A·C Greece; Marina Saon – Country Manager Estee Lauder Romania; Dorin Ionescu- Director Creatie, Ana Maria Olaru – Account Manager, Mihaela Rotaru- Director Productie, Florin Stanciu – Copywriter, Adrian Musa- DTP din partea ICON Advertising.

Clientii care au beneficiat de serviciile noastre in cei 13 ani de ICON : Audi, Autonet, Billa Romania, Braiconf, Burger King, Estee Lauder Romania (brand MAC), Flanco, Franke Romania (Franke si Dominox), Goodyear (Goodyear, Dunlop, Debica), GTZ, Grup 7 (Grup 7, Delikat, Nestle Cereale), Homes 4U Consulting, MOL Romania (retea benzinarii si MOL Lubricants), Novero, Onduline (Onduline, Bardoline), Porsche Romania (Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale), Porsche Inter Auto (Porsche Bucuresti Nord), Porsche Finance Group Romania (leasing si credit auto, management de flote, asigurari Casco), Reinert, Syngenta Romania (Syngenta, Syngenta Seeds), Vaillant Group Romania (Vaillant, Saunier Duval), Xlab Solutions, Zepter Romania.

Pentru informatii suplimentare :
ICON Advertising
Alina Bica / PR Executive
tel :021/ 410 83 67
alina.bica@iconadv.ro