LumeBuna.ro vrea sa faca 1.000.000 de persoane din lume sa zambeasca

Campania Internaţională ,,Un zâmbet pentru tine” are loc pe 15 mai!

BucureÅŸti, 13 mai 2010 – ÃŽncurajată de succesul ediÅ£iilor anterioare, LumeBună.ro a rezervat ziua de sâmbătă, 15 mai 2010, zâmbetelor sincere, cu scopul de a face peste 1.000.000 de persoane să zâmbească. Campania va începe la ora 14:00, iar pe parcursul unei ore se vor împărÅ£i simultan zâmbete tuturor persoanelor întâlnite în acea după-amiază. Deoarece acÅ£iunea a beneficiat de numeroÅŸi susÅ£inători în campaniile trecute, anul acesta se va extinde la nivel internaÅ£ional, iar oameni din diverse colÅ£uri ale lumii vor impărÅ£i zâmbete începând cu ora 14:00, ora locală.

Numărul oraşelor participante însumează 55, dintre care 40 de oraşe sunt din România, iar restul de 15 fiind din Europa, Africa, America ori Asia. Toate acestea sunt unite de universalitatea simbolisticii zâmbetului, care depăşeşte graniţe culturale şi mentale, reuşind să însenineze, măcar pentru o clipă, ziua unui om obişnuit. Detalii suplimentare despre campanie şi oraşe participante se găsesc pe www.lumebuna.ro.

Pentru a participa, voluntarii se vor întâlni într-un loc dinainte stabilit, având în posesie un număr exact de hârtii de mici dimensiuni, personalizate cu o faţă zâmbitoare şi menţiunea ,,Un zâmbet pentru tine“ sau după caz, ,,A smile for you”. Acestea servesc la contorizarea zâmbetelor oferite. Este important ca aceste hârtii să nu fie tehnoredactate, pentru a menţine ideea de implicare afectivă, amintind asfel că nu este nevoie de multe motive pentru a zâmbi. Micile zâmbete personalizate vor fi împărţite alături de un zâmbet al participanţilor, generând cu un efort minim, un impact mare asupra celor din jur.

,,ÃŽncă de la început am crezut cu tărie în faptul că oamenii pot zâmbi pentru simplul fapt că cineva le oferă un zâmbet ÅŸi m-am implicat ca atare. Dacă scopul campaniei este să ofere cât mai multe zâmbete, scopul meu este să devină cea mai mare campanie de până în prezent. Când afirm asta mă bizui ÅŸi pe faptul că participanÅ£ii au fost foarte receptivi la mesajul meu ÅŸi la ideea în sine. Un zâmbet poate face minuni, uneori ÅŸi o zi mult mai bună!”, declară Diana Cristea, coordonator al campaniei naÅ£ionale ,,Un zâmbet pentru tine”.

Larisa Popescu, coordonator campanie internaţională, adaugă: ,,Pe lângă dezvoltare personală, uz de creativitate şi entuziasm din partea mea, precum şi a celor înscrişi din toate colţurile lumii, implicarea în campania internaţională ,,A smile for you” înseamnă echipa de la LumeBună şi nu în ultimul rând, descoperirea de noi oraşe pe harta lumii şi comunicarea cu acestea într-un limbaj internaţional: zâmbetul.”

Parteneri: ASJC, LEAP, VIP, ASID, BEST, ASCIG ÅŸi ADVICE.

Pentru mai multe detalii legate de campania „Un zâmbet pentru tine”, puteţi contacta iniţiatorul campaniei, Lucian Ghindă: lucian.ghinda@lumebuna.ro, tel.0723330537, sau coordonatoarea LumeBună, Irina Negrilă: irina.negrila@lumebuna.ro, tel.0729393783.

Olivia Sandu
olivia.sandu@lumebuna.ro
Coordonator PR LumeBunÇŽ