LumeAnimalelor.ro – prima publicație online cu şi despre câini şi pisici

Câinele tău refuză să mănânce, iar pisica ţi-a distrus canapeaua? Copilul tău vrea un animal şi nu ştii ce să-i cumperi sau iubitul este gelos pe pisica ta? Vei găsi răspunsuri la aceste întrebări şi la multe altele numai pe LumeAnimalelor.ro, prima publicație online pentru iubitorii de animale din România.

LumeAnimalelor.ro propune articole scrise de o echipă tânără de jurnalişti în colaborare cu medici veterinari, dresori şi psihologi şi răspunde curiozităţii şi nevoilor tale cu privire la câini şi pisici. Fie că ai un animal sau îţi doreşti unul, te vom ajuta să înveţi cum să creşti sau să îţi alegi patrupedul ideal în funcţie de stilul tău de viaţă şi personalitatea ta.

“Vorbim de o revistă online uÅŸor de citit, bine structurată în care găseÅŸti permanent răspunsuri la preocupările tale legate de animale. ConÅ£inutul va fi util oricărui iubitor de câini sau pisici, indiferent dacă este stăpân sau nu. ÃŽn plus, mizăm pe cititori care consideră că un animal este un suflet care merită multă atenÅ£ie”, spune Andrei Munteanu, project manager LumeAnimalelor.ro.

Sănătate, nutriţie şi un jurnal de bichon

LumeAnimalelor.ro aduce zilnic informaÅ£ii despre sănătate, nutriÅ£ie, beauty sau dresaj, cât ÅŸi un jurnal al unui bichon care ne împărtăşeÅŸte ce presupune o viaţă de câine. “Roxy are o experienţă de trei ani în blogging ÅŸi am selectat-o datorită modului creativ în care a reuÅŸit să transpună în cuvinte emoÅ£iile, gândurile ÅŸi experienÅ£ele sale. Ea îşi va păstra stilul ÅŸi aÅŸteaptă să intre în contact cu cât mai mulÅ£i câini ÅŸi pisici”, explică Ramona Samoilă, project manager.
Odată intrat pe www.LumeAnimalelor.ro, nu rata interviurile cu vedete, galeriile multimedia şi o hartă interactivă unde poţi găsi toate cabinetele veterinare din zona ta, cât şi pet-shop-urile, hotelurile pentru animale sau saloanele de frizerie canină sau felină.
Suntem foarte atenţi la feedback-ul tău şi oricând o poveste de-a ta poate face subiectul unui articol pe LumeAnimalelor.ro şi va fi insoţit de sfatul unui specialist care te va îndruma cum să acţionezi pentru binele animalului tău.
Nu în ultimul rând, opiniile tale pot fi spuse în zona de dezbateri, unde, săptămânal, un subiect de interes va fi analizat de întreaga comunitate de iubitori de animale.

Date de contact:
ramona@lumeanimalelor.ro, tel. 0725.650.856
andrei@lumeanimalelor.ro, tel. 0727.773.214