Lumea la picioarele tale!

Se poate evada cu balonul din Bucuresti, fara a strabate prea multi km. Zborul cu balonul poate fi o alternativa relaxanta de weekend pentru cei amatori de a se deconecta total de capcanele citadine fara a se apuca de sporturi extreme. In ceea ce priveste conditiile de zbor, cu o traditie de peste 200 de ani, zborul cu balonul continua sa fie cea mai sigura forma de transport aerian.

O plimbare cu balonul poate fi imbinata cu pasiuni precum fotografia. Pot fi surprinse peisaje spectaculoase, fara nici un fel de restrictii ale campului vizual, oferind in acelasi timp unghiuri de imortalizare inedite. In functie de imprejurimi pot fi atinse frunzele copacilor sau luciul apei.
Dar pasiunile pot fi exercitate in mai multe feluri.

Acest cadou cu adevarat memorabil poate fi oferit oricand persoanei iubite. Inaltimile si cadrele unice pot servi si unor momente speciale cum ar fi o cina romantica sau, daca lucrurile merg bine, de ce nu o cerere in casatorie acompaniata de o sticla de sampanie si doua pahare de cristal. Chiar si pentru un sarut fierbinte la 2.000 m inaltime, zborul cu balonul devine una dintre cele mai romantice escapade!

O data ca niciodata, ofera un cadou memorabil de pe www.smartexperience.ro !