Luciu de buze cu Acid Hialuronic – efect de volum pentru marirea buzelor – Gloss Therapy de la Bruno Vassari

Luciu de buze cu Acid Hialuronic – efect de volum pentru marirea buzelor. Beauty One Distribution a lansat pe piata produselor cosmetice profesioniste noul tratament pentru marirea buzelor cu Acid Hyaluronic de la Bruno Vassari, Gloss Therapy, care vine sa completeze gama de produse make-up marca Bruno Vassari.

Luciu de Buze cu Acid Hyaluronic
Luciu de Buze cu Acid Hyaluronic

Luciu de buze cu Acid Hialuronic Рefect de volum pentru marirea buzelor. Beauty One Distribution a lansat pe piata produselor cosmetice profesioniste noul tratament pentru marirea buzelor de la Bruno Vassari, Gloss Therapy, care vine sa completeze gama de produse make-up marca Bruno Vassari. Acest tratament acopera buzele cu un luciu stralucitor si, ̨n acelasi timp, substantele sale active actioneaza elimin̢nd orice fel de rid al buzelor si le confera volum. A fost realizat cu o substanta activa bazata pe sferele hialuronice deshidratate care actioneaza ̨n urmatorul mod:
• Apa din piele se evapora în mod natural prin procesul de pierdere transepidurala a apei (TEWL)
• Când sferele hialuronice de umplereTM sunt aplicate pe suprafata pielii, acestea patrund în riduri si linii si penetreaza straturile superioare ale epidermei
• Sferele hialuronice de umplere hidrateaza preluând apa care se evapora din piele:
o Creste hidratarea pielii
o Profunzimea ridurilor si liniilor este redusa: efectul de netezire rezulta din fortele exercitate de umflarea sferelor care au patruns în epiderma si de la efectul de umplere rezultat din cresterea volumului al celor ramase la suprafata.

 

Rezultatele sunt URMATOARELE: În comparatie cu T0, dupa o ora si sase ore dupa aplicare, s-a remarcat o scadere a vizibilitatii ridurilor de expresie de pe frunte în cazul ambelor produse testate. Totusi, aceasta scadere este mai mare cu 2% decât la placebo în cazul cremei ce contine Sfere Hialuronice de Umplere.
Gloss Therapy, tratament pentru volumul buzelor, este distribut in Romania de catre Beauty One Distribution, companie cu evolutie spectaculoasa de-a lungul anului 2007-2008. Pe langa Gloss Therapy Beauty One Distribution importa si distribuie tehnologie estetica de ultima generatie precum Eximia, Starvac, Termosalud, Decomedical, Beauty Progress, Easy Light precum si aparatura pentru IPL, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, extensii de gene semi-permanente, presoterapie, testare corporala, de nelipsit intr-un salon de frumusete. Pe langa toate acestea, Beauty One vine in intampinarea clientilor cu mobilier, accesorii si consumabile diverse. Cu alte cuvinte, totul pentru frumusete, intr-un singur loc.

 

Beauty One Distribution
Departamentul general: 0724.244.401; 0723.139.134; 0722.656.381;
Departament vanzari Bucuresti: 0724.244.402; 0724.244.405
Departament vanzari Transilvania:0364 .104.489; 0730.002.951; 0724.244.403;
Telefon fix: 021.252.13.08;Fax: 021.310.44.35
Email: office@beautyone.ro
Site: www.beautyone.ro
Sediu central : str. Duzilor nr.22 sector 2 Bucuresti