LucInvest.ro – Servicii de vanzari schele metalice pentru securizarea activitatilor la inaltime

Este foarte important ca lucrarile de constructie sa se desfasoare in conditii de maxim siguranta si care sa determina un grad foarte ridicat de securitate pentru activitatile muncitorilor desfasurate la inaltime. Serviciile de vanzari schele metalice sunt adaptate si personalizate in conformitate cu proiectele tale. Beneficiaza de calitatea si profesionalismul unui partener de incredere !

LucInvest.ro – De la utilaje de constructii la echipamente dedicate imobiliarelor

Compania Luc Invest este o companie romaneasca care din anul 2006 asigura servicii profesionale pentru toti clientii care vor sa investeasca in echipamente si structuri performante, dedicate succesului in constructii sau in domeniul imobiliar.

Specialistii firmei Luc Invest asigura servicii si produse care au misiunea de a imbunatati activitatile si lucrarile de pe orice santier. Pretul acestora este adaptat la cerintele pietei si nu exista concurenta, caci raportul dintre pret si calitate determina o investitie inteligenta pentru toti constructorii sau dezvoltatorii imobiliari. Orice proiect devine realitate, in parteneriat cu Luc Invest, iar experienta colaborarii asigura doar proiecte de succes.

Printre produsele si serviciile distribuite de compania Luc Invest enumeram:

 • Vanzari schele metalice – Aceste produse au ca scop principal facilitarea accesului la etajele superioare ale unei cladiri pentru lucrari de temoizolare fatade sau tencuieli ;

 • Popi metalici – Utilizati pentru sustinerea temporara a diferitelor lucrari orizontale sau verticale;

 • Serviciul de sprijinire santuri – Prin intermediul planseelor modulare se evita surparea malurilor atunci cand se efectueaza diferite lucrari de excavare sau canalizare;

 • Unelte si scule – Ustensile indispensabile pentru activitatile dedicate constructiilor sau reparatiilor;

 • Utilaje pentru constructie – Compactoare, excavatoare, bobcat-uri, motocompresoare, miniincarcator cu freza;

 • Cofraje din lemn sau metal – Sisteme de cofrare pentru activitatile de turnare pereti, fundatii, stalpi de sustinere, termoizolatii.

Serviciul de vanzari schele metalice – Accesibilitate maxima!

Luc Invest investeste in serviciul de vanzari schele metalice pentru toti beneficiarii acestor produse utilizate pentru activitatile de lucru la mare inaltime, mai ales in cadrul lucrarilor de termoizolatie sau hidroizolatie.

Cu ajutorul serviciului de vanzari schele metalice, compania Luc Invest asigura o gama variata de schele metalice, fiecare avand caracteristicile sale individuale. Produsele din categoria schele metalice sunt impartite astfel:

 • Schela fixa de fatada cu numeroase proprietati – Latime a campului de lucru de un metru, un sistem de ancorare cu dibluri, poate avea o inaltime maxima de 50 metri si este folosita mai ales in planurile de lucru zincate ;

 • Schela mobila – Are dimensiuni de 2 x 1,2 m, o inaltime maxima de 15 metri si poate sustine o sarcina maxima, de aproximativ 200 kg ;

 • Produsul de schela reglabila utilizata pentru suprafetele interioare sau lucrari de mici dimensiuni.

Daca aveti nelamuri sau daca doriti detalii suplimentare in legatura cu serviciile si produsele companiei, va invitam sa luati legatura cu operatorii telefonici ai companiei la numarul de telefon :

0745.410.817 sau sa vizitati cele doua depozite aflate la adresa:

 • Depozit Buzau – DN2-E85 nr 79, Loc. Gura Calnaului, Jud. Buzau ;

 • Depozit Bucuresti – Sos.Oltenitei Nr.181, Popesti-Leordeni, Ilfov, Fosta Fabrica Danubiana.