LOGICODE ANUNTA LANSAREA TERMINALELOR MOBILE INTERMEC SERIA 70


Intermec seria 70 este cea mai noua familie de terminale mobile robuste si perfomante, construite special pentru utilizarea in medii de lucru solicitante.

Dupa 45 de ani de experienta si inovatii, Intermec lanseaza aceste echipamente de inalta performanta, dezvoltate pentru a ajuta companiile sa isi optimizeze cat mai bine operatiunile cu scopul de a-si imbunatati eficienta, de a-si creste veniturile si de oferi clientilor mai multe satisfactie.

4 produse de ultima generatie, o singura platforma puternica

Intermec CN70 este dedicat utilizarii in activitati de teren (field service, livrari, transport sau logistica), fiind cel mai mic si mai usor terminal din clasa sa. Este un echipament durabil, are un consum redus de energie si ofera capacitati de comunicare performante si scanari de inalta calitate.

Datorita formei compacte si robuste, terminalul CN70e este ideal pentru utilizarea in aplicatii de livrari directe (Direct Store Delivery), service pe teren, transport si logistica. Ofera performanta superioara in scanarea codurilor de bare si multiple optiuni de comunicare, permitand astfel angajatilor de pe teren sa fie mereu informati si conectati.

Intermec CK70 a fost construit pentru utilizarea in operatiuni de curierat si livrari, avand un design ergonomic care permite utilizarea cu usurinta intreaga zi de lucru, determinand cresterea eficientei chiar si in conditii de lucru dificile. Are o baterie durabila si multiple optiuni de comunicare de date si voce, cerinte esentiale in activitatile de curierat.

CK71 este cel mai robust terminal din seria 70, fiind creat special pentru folosirea in conditii dificile de munca – in unitati de productie sau in depozite. Terminalul Intermec CK71 intruneste toate caracteristicile necesare unui dispozitiv mobil industrial: este rezistent, are o baterie durabila, este rapid, performant si versatil, fiind ideal pentru activitatile de culegere automata a datelor si comunicare din mediul industrial.

Terminalele mobile Intermec seria 70 vor fi disponibile in Romania prin Logicode SA, partener Platinum Intermec.

Mai multe informatii despre aceste echipamente gasiti pe www.elogicode.ro

Despre Logicode

LOGICODE este prima companie romaneasca specializata in tehnologia codurilor de bare. Cu o experienta de peste 17 ani pe piata, Logicode se pozitioneaza in prezent ca furnizor si integrator de solutii de etichetare, marcare industriala si culegere automata a datelor, prin tehnologia codurilor de bare si RFID. Portofoliul de solutii este complet: echipamente hardware (terminale portabile, scanere, imprimante de coduri de bare, echipamente de marcare industriala) si aplicatii software (SFA, DSD, VanSales, field services, inventarierea mijloacelor fixe si designul etichetelor cu coduri de bare).

Logicode este partener Intermec din martie 1994. In prezent, Logicode este Intermec Platinum Partner.

Persoana de contact:  Dorel DRAGOS, Director General

tel: 0364 409108

email: informatii@logicode.ro

www.logicode.ro