Locuinte premium la preturi extrem de accesibile!

Targul Project Expo, asa cum v-ati obisnuit, aduce in atentia vizitatorilor cele mai atragatoare oferte imobiliare prezente pe piata la momentul actual!

Standul companiei Premium Imobiliare va reprezenta, fara indoiala, un punct major de interes in itinerariul vizitatorilor. Premium Imobiliare vine la Project Expo incarcat cu o oferta generoasa constand in 590 de locuinte disponibile, “la cheie” – cu finisaje de lux, toate situate in cele doua cartiere din zonele Militari si Soseaua Alexandriei.

Vizitatorii pot alege intre cele 190 de garsoniere, al caror pret porneste de la 38700 euro sau intre un numar impresionant de 280 de apartamente cu 2 camere cu pretul minim de 52200 euro.

Nevoile si asteptarile fiecarui vizitator la targ sunt anticipate de aceasta companie imobiliara ce a inclus in oferta sa variata si un numar de 96 de apartamente de 3 camere, cu preturi  intre 66.700 euro si 84.000 euro.

Locuintele tip penthouse sunt foarte solicitate de anumiti vizitatori ai targului, iar in oferta expusa la standul celor de la Premium Imobiliare se regasesc 14 de locuinte de acest gen, cu pretul de 699 euro/mp, pret ce in urma cu un an parea un vis irealizabil pentru doritori.

Persoanele interesate vor fi placut surprinse cand vor afla ca Premium Imobiliare ofera un loc de parcare gratuit la achizitionarea unei locuinte in cadrul acestui complex.

Consistenta ofertei de locuinte, cat si preturile mai mult decat accesibile vor indemna publicul sa poposeasca minute in sir la standul acestui reprezentant de seama al lumii imobiliare.

Pentru mai multe detalii accesati www.projectexpo.ro!

Parteneri: BRD, Radio 21, Premium Imobiliare