Locked Up deschide un nou Escape Room: SURVIVOR

Locked Up inaugurează împreună cu LaserMaxx Romania, SURVIVOR, a patra cameră escape din portofoliu. SURVIVOR te trimite într-o aventură exotică din care te salvează spiritul de echipă și îndemânarea.

În luna iunie, Locked Up lansează împreună cu LaserMaxx Romania room escape-ul SURVIVOR. Tematica este una plină de exotism și aventură. Descoperiți un ținut izolat, cu peisaje de o frumusețe ireală, cu râuri pline de pești nemaivăzuți și plaje cu nisip fin, de culoarea aurului. Asupra localnicilor acestui ținut s-a abătut însă un blestem cumplit, fiindcă l-au supărat pe Armon, zeul neîndurător al sorții. Pentru că i-au nesocotit pretențiile și au refuzat să i se supună, Armon s-a transformat într-o ploaie de foc și vine să-i nimicească. Pericolul este imminent, dar Înțeleptul tribului vă spune calea de salvare: trebuie să căutați Totemul Sacru, statueta magică ce poate transforma furtuna de flăcări într-o ploaie de vară, scăpând locuitorii de la pieire. Dacă reușiți să găsiți Totemul și să-l înmânați Înțeleptului înainte ca flăcările să intre pe teritoriile tribului, oamenii vor supraviețui și vă vor răsplăti cu aur și diamante.

Te poți bucura de escape room-ul SURVIVOR în cadrul unui teambuilding, în cadrul unei petreceri aniversare sau poți planifica o petrecere pentru copii. Scenariul este accesibil indiferent de vârstă, adresându-se oricui cu vârsta de peste 8 ani. Programarea poate fi realizată exclusiv pentru camera de escape sau poate fi combinată cu partide de laser tag pentru mai multă adrenalină și distracție.

Nr. Telefon 0731 701 013

E-mail rezervari@lockedup.ro

Site http://www.lockedup.ro/

Facebook https://www.facebook.com/lockedup.ro/