Lloyd`s Register Romania va ureaza Sarbatori Fericite!

___

___

___

Bucuresti

22.12.2010

Pentru a 250-a oara in istorie, Lloyd`s Register ureaza partenerilor sai ‘Craciun Fericit’ si ‘Un An Nou cu cat mai multe impliniri!

 Pentru Lloyd`s Register anul acesta a fost unul aparte – am avut onoarea sa sarbatorim 250 de ani de activitate.  

Incepand cu 1760, Lloyd`s Register activeaza pentru a spori siguranta vietii, a proprietatii si a mediului, pe mare, pe uscat si in aer.

In acesti 250 de ani s-au cunoscut evolutii tehnologice remarcabile, iar Lloyd`s Register a trecut odata cu acestea printr-o expansiune impresionanta.

Lloyd`s Register este o frumoasa poveste de succes.

Peste 8000 de femei si barbati de peste 90 de nationalitati lucreaza in acest grup in cadrul a 240 de birouri din 227 de tari, din Canada pana in Coreea, din SUA pana in Germania. Ei servesc peste 60.000 de clienti, de la firme mici pana la companii multinationale. Ei inspecteaza nave, platforme si rafinarii din largul marilor si oceanelor, evalueaza retele de transport feroviar sau certifica fabrici de productie. Unii lucreaza in campurile de petrol din Kazahstan, altii in marile porturi, cum ar fi Rotterdam, Singapore sau Shanghai, altii in Japonia la cea mai mare centrala nucleara din lume.

Amploarea companiei si a ariei de activitate sunt o dovada nu doar a realizarilor celor ce lucreaza astazi in cadrul Lloyd`s Register, dar si a celor ce i-au precedat.

Noi, Lloyd`s Register Romania, vom continua sa mergem pe acest drum si veti gasi in noi oricand un partener de incredere, stabil si impartial.

In aceste zile sfinte va transmitem gandurile noastre cele mai bune. Speram ca sarbatorile sa va gaseasca cu pace si lumina in suflet alaturi de cei dragi. Iar apoi sa pasim impreuna cu forte noi si incredere spre un an mai bun!

 Craciun fericit! 

La multi ani!