Lista firmelor din Romania

In ultima perioada pe internet au aparut o multime de site-uri care sustin ca sunt portaluri de anunturi, dar care atunci cand incerci sa intri pe ele te trimit in cu o totul alta directie fata de cea in care ti-ai dori sa ajungi.
Tocmai de aceea, echipa de web design Silkweb au hotarat sa realizeze cel mai complex si mai bine organizat portal de anunturi.
Anunturi-az.ro este portalul unde veti gasi lista firmelor din Romania precum si cele mai complexe anunturi. Ce este nou este faptul ca inregistrarea unei firme in acest portal este extrem de simpla si mai ales este gratuita.
Aici, patronii care doresc ca firmele lor sa fie cunoscute au posibilitatea de a-si posta gratuit anunturile. Tot ce trebuie sa faca acestia este sa isi creeze un cont cu datele lor, apoi sa se logheze, sa introduca datele firmei, inclusiv logo-ul si imaginea acesteia, pentru ca apoi toate acestea sa fie analizate iar in cele din urma sa fie publicate. Cei care doresc au posibilitatea de asemenea de a adauga anunturi in diferite categorii.
Lista firmelor din Romania este extrem de functionala si mai ales foarte simplu de utilizat. Acest lucru este posibil datorita faptului ca firmele adaugate sunt grupate in liste pe judete, astfel ca, cautarea acestora este extrem de rapida si de simpla.
Un alt avantaj pe care il detine acest portal de anunturi este faptul ca acesta ofera firmelor un infinit mijloc de promovare, datorita numarului mare de persoane care acceseaza multitudinile de anunturi postate.
Se poate sustine deci, ca anunturi-az.ro este cel mai complex portal de anunturi si al listelor firmelor din Romania.