Lipo 6 Ultra Concentrate – ce trebuie sa stii

Nutrex Lipo 6 Black – USA

Nutrex Lipo6 Black este un supliment alimentar performant, ce ajuta la arderea pasiva a grasimilor.

Acest complex natural din plante contine cateva ingrediente cheie pentru arderea grasimilor: 3 forme de Yohimbe, extract din radacina Coleus Forskohli, piper negru (ce contine Bioperina) si un blend de cofeina si ceai verde de calitate.

Variantele regasite in magazinul nostrum www.ProteinOutlet.ro sunt produse autentice, notificate la ministerul sanatatii, produse in “fabrica mama” din SUA.

Suplimentul vine in 3 variante disponibile in magazinul nostru:

  1. Nutrex Lipo 6 Black
  2. Nutrex Lipo 6 Hers
  3. Nutrex Lipo 6 Ultra Concentrate

Ce trebuie sa stii despre ele?

Nutrex Lipo 6 Black este variant “standard”, punctul de plecare.
Doza recomandata pentru acesta este de 3 pastile cu masa de dimineata, si inca 3 cu masa de dupamasa. Este indicat ca suplimentul sa nu se ia niciodata seara din cauza cantitatii de cofeina.Asadar, portia totala zilnica este de 6 capsule.

Varianta standard este ideala pentru persoanele cu o toleranta redusa la cofeina. Acestia pot doza un numar mai mic de capsule, pentru a obtine doza ideala.

Lipo 6 Hers este varianta dedicate sportivelor. Diferenta intre variant standard (Lipo 6 Black) si varianta Hers consta in dozajul ingredientelor care sunt intalnite la Lipo6 Black astfel incat sa fie mai eficient pentru o greutate corporala mai mica. De asemenea, ingrediente precum Potasiumul de iod, Vitamina D, B12, Cromiumul si Acidul Folic se regasesc in variant Hers, fata de variant Lipo 6 Black.

Nutrex Lipo 6 Ultra Concentrate este exact ce sugereaza numele. Este variant Standard, Lipo 6 Black, ultra concentrata. In loc de o portie de 3 capsule la fiecare masa, se ia doar una singura. Astfel, capsula fiind de 3 ori mai concentrata decat variant standard. Ingredientele nu difera.

Aceasta variant este recomandata persoanelor cu o toleranta ridicata la cofeina. Trebuie tinut cont de faptul ca daca o portie intreaga este prea mult, nu se mai poate impartii doza precum cu variant Lipo 6 Black.