Liderul skin-urilor este acum si in Romania

Skin-uri vinil personalizate pentru gadgetul tau – Wrappz este in Romania prin wrappz.ro incepand cu luna Iulie

 

Wrappz este lider de piata in Marea Britanie, in domeniul design-ului, productiei si distributiei de skin-uri din vinil personalizate pentru telefoane, laptopuri, iPod-uri, iPad-uri si console jocuri.  Wrappz activeaza in prezent in Marea Britanie, Australia, Noua Zeelanda, Africa de Sud, Irlanda fiind in continua expansiune.

Incepand cu luna Iulie compania este prezenta si in Romania prin www.wrappz.ro.

De ce sa-ti personalizezi gadgetul?

Pentru ca va arata exact asa cum vrei. In plus, iti va proteja telefonul de urme si zgarieturi, iar skinul este foarte usor de aplicat, ceea ce iti permite sa il dezlipesti pentru a-l repozitiona sau pentru a-l inlocui.

Wrappz Romania produce si distribuie skinuri personalizate pentru telefoane, laptopuri sau orice alte gadgeturi, unicate si speciale.

Personalizati dispozitivele dvs. cu imagini artistice uimitoare din colectia noastra de peste o suta de artisti sau incarcaţi propriile imagini in proiectarea propriei dvs. aplicatii.

Adezivul 3M brevetat face skin-urile noastre usor de aplicat si cu nici un reziduu lasat in urma atunci cand sunt indepartate. Adezivul va permite sa repozitionati skin-ul astfel incat sa puteti obtine cu usurinta o potrivire perfecta.

Skin-ul nostru apara dispozitivul dvs. cu un suport durabil anti-zgarieturi si anti-UV.

Noi folosim cele mai bune materiale disponibile. Adezivul 3M avansat contine micro-canale brevetate care impiedica formarea de bule de aer si pentru a permite o aplicare usoara si o indepartare curata chiar si dupa ani de utilizare.