Libris ofera un voucher de cumparaturi in valoare de 1800 lei

Vrei un an de comenzi gratis? Poti castiga un Voucher care iti da sansa asta.

voucher Libris

Ce trebuie sa faci? Achizitionezi produse de pe Libris.ro, care sa dea o suma de peste 50 lei, le plasezi in 25 august 2016 si asa participi la o tragere la sorti in urma careia poti avea Voucher-ul Libris in valoare de 1800 lei!

Da, timp de 12 luni vei putea alege de 150 lei tot ce vrei de pe Libris.ro! Carti, muzica, filme bune, jocuri pentru copii.

Daca vrei sa intelegi ce se intampla in lumea de azi, in Europa, ce e cu fanaticii si cu barbaria zilelor noastre, dacatepre ocupasacautidincolo de nebunia istoriei, daca simti ca omul esteceva maimult decat zbaterea sa, atunci poti gasi in cea mai mare librarie online din Romania tot ce iti trebuie: carti-prieteni, carti-sfatuitori, volume care raspund la nevoia omului de transcendent, de spiritualitate, de mangaiere, de ordine si de explicatie.

Ai la categoria religie pe alese: teologie bizantina, teologie rusa, germana, romaneasca, greaca, carti despre comportamentul practicantului ortodox sau catolic, carti de rugaciune, de rit, de cateheza, indreptare de spovedanie, opuri cu raspunsuri la intrebarile pe care credinciosul de azi si de ieri le are cu privire la toate aspectele vietii (statusul si rolul femeii, intrebari despre cuplu, casatorie, sexualitate, depresie, nervozitate, pedagogie crestina etc.).

Pe langa Biblie, Filocaliile, Psaltirea, Patericul, cartile de omilii sunt cele ale marilor indreptatori, duhovnici si marturisitori: Andre Scrima, PetreTutea, SavatieBastovoi, Constantin Necula, RafailNoica, Arsenie Bocaetc.

Nu este, insa, doar carte crestina. Sunt si carti echilibrate despre islam, despre iudaism, despre manifestari ale sacrului din spatiul asiatic: hinduism, shintoism, daoism, brahmanism, budism, maniheism, yoga, zen, samanism etc. Apoi toata acesta diversitate poate fi trecuta prin filtrul cartilor de teorie, de la istoria comparata a religiilor, teoretizari de tip Rene Guenon si pana la lucrari care trateazapsiho-sociologic tema extrem de actuala a fundamentalismului religios.

Intr-un an de zilepotisatedediciacesteideosebit de interesante zone a cunoașterii. Nu trebuiedecatsaindraznestisisanu uitica Libris.ro e alaturi de tine. In acestsensiti amintesc ca nu s-a schimbatnimic: pentru orice produs achizitionat de pe Libris.ro, indiferent de valoarealui, transportulestegratuitsilivrarea se face, in maxim 24 de ore, princurier rapid, in orice parte a tarii!