Liberty Center te invita din nou la ceai!

Bucuresti, 10 martie 2011
 
Primavara asta la Liberty Center se degusta cele mai noi sortimente de ceai Lipton! Va asteptam la fiecare sfarsit de saptamana la patinoarul The Champs sa va servim cu noua gama de ceai verde si alb Lipton, daca dati o tura pe gheata.
Clientii magazinelor adidas Kids, Next Kids si Miniblu se pot considera de asemenea norocosi pentru ca si ei sunt invitati la ceai!
Lipton a lansat pe piata din Romania o inovatie in gama de ceai verde si ceai alb, in formatul unic pliculete piramidale. Inovatia pe care brandul o propune este aceea de a oferi consumatorilor sai toate beneficiile ceaiului verde si alb alaturi de un gust delicat, lipsit de tenta amaruie cu care aceste ceaiuri sunt asociate in mod obisnuit.
Prin urmare, la inceput de primavara, Liberty Center va invita sa va delectati papilele gustative cu noua gama Lipton de ceai verde in variantele Green Tea Mandarin Orange (cu bucatele de mandarina si portocala) si Green Tea Intense Mint (cu frunze de menta) si noua gama de ceai alb In variantele: White Tea Raspberry (zmeura) si White Tea Pomegranate (rodie).
Prezent in peste 150 de tari din Intreaga lume, brandul Lipton este liderul mondial al pietei ceaiului si detine cele mai mari plantatii de ceaiuri (in Kenya, Tanzania si alte 30 de locatii). Pentru cele mai bune ceaiuri se culeg manual doar mugurii si primele doua frunze din varf. Frunzele din fiecare pliculet de ceai Lipton sunt alese cu grija de pe plantatiile de ceai si prelucrate, in asa fel incat sa se pastreze calitatea si prospetimea aromei.
Ne vedem la ceai, in Liberty Center!
 
www.libertycenter.ro
Adresa Liberty Center: Calea Progresului 151-171, sector 5, Bucuresti (intersectia Calea Progresului cu Calea Rahovei, acces cu tramvaiele 8, 11, 23, 25, 32 si autobuzele 117 si 173). Telefon: 021/ 369 98 75.
Pentru mai multe informatii, va stam la dispoziţie la office@lequipe.ro sau la 0730592173 L’Equipe Gagnante