Leslie Mandoki este producatorul imnului Audi Motorsport

• Celebrul producator muzical este fan al curselor DTM
• Imnul “Is there a dream left” ii va insoti pe pilotii Audi pe parcursul sezonului

Ingolstadt/Hockenheim – “Is there a dream left” (n.tr.: “A mai ramas vreun vis nerealizat”) este numele noului imn pe care Leslie Mandoki si compania sa de productie, Red Rock Production, l-au compus intocmai la timp pentru debutul noului sezon DTM, al carui start s-a dat la Hockenheimring. Piesa i-a insotit pe campionii DTM Timo Scheider, Mattias Ekström si pe coechipierii lor pe parcursul primei confruntari pentru câstigarea titlului din cadrul celui mai cunoscut raliu international si ii sprijina de asemenea, pe pilotii Audi in cursa de 24 de ore de la Nürburgring si in cea de 24 de ore de la Le Mans.
Fiind unul dintre producatorii muzicali germani cei mai de succes si mai activi pe plan international, Leslie Mandoki si-a construit, in ultimele decenii, o reputatie remarcabila. Proiectele sale, derulate in colaborare cu vedete de talie mondiala precum Phil Collins, Lionel Richie sau Joshua Kadison, precum si cu personalitati locale precum No Angels, reflecta pasiunea acestuia pentru domeniul muzical.
Mandoki a fost contractat de Audi in calitate de director muzical in vederea lansarii pe piata a modelului Audi Q7. Acest proiect l-a pus in contact cu scena DTM, dând nastere, de asemenea, ideii de a compune o piesa dedicata pilotilor Audi, idee concretizata sub forma imnului “Is there a dream left”.
“Cântecul este un imn de lauda pentru succesul de care se bucura pilotii Audi si sportul cu motor”, explica Mandoki, el insusi un mare fan al curselor DTM, al sportului cu motor si al marcii Audi.
Imnul va fi interpretat de Bobby Kimball si de Chris Thompson. Kimball este considerat o legenda vie. A devenit celebru ca solist al trupei “Toto” si, de atunci, s-a bucurat de succes si ca artist solo. Vocea sa a fost rasplatita cu sase premii Grammy si cu numeroase hituri de talie internationala, precum “Africa”, “Rosanna” sau “Hold the line”. Chris Thompson a devenit pentru prima data cunoscut ca solist al trupei “Manfred Mann’s Earthband”, in special cu piese ca “Davy’s on the road again” si “Blinded by the light”.
“Is there a dream left” este imnul Audi motorsport pentru sezonul 2009, in care marca celor patru inele se bucura de doua oportunitati cu semnificatie istorica. ÃŽn acest sezon DTM, Audi devine primul producator de automobile din istoria celor mai cunoscute curse internationale de turisme care câstiga prestigiosul titlu pentru a treia oara consecutiv. ÃŽn cadrul cursei de 24 de ore de la Le Mans, AUDI AG vizeaza cea de-a noua victorie in clasamentul general, putând egala, astfel, marca Ferrari pe lista celor mai buni competitori din toate timpurile.

Sursa: Porsche Romania / Scorpion

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
piese de schimb din stoc sau la comanda.
Noul showroom Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.
De asemenea, va asteptam showroom-ul Scorpion din Galati, Str. Brailei nr. 269, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Secretariat: 0236-44 00 00
Vanzari VW: 0236-49 92 94
Programari Service: 0236-44 00 01
0236-44 00 02
Fax: 0236-44 44 99
Tractari non-stop: 0731-24 02 40

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel./Fax: 0237 236 866 int. 201
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi