Lenjerii de pat finet de la Patone – preturi mici!

Multi dintre clienti ajung sa cumpere in nesitire, orbiti de varietatea culorilor, modelelor si a calitatii. Putini insa ne-am pus vreodata intrebarea “Ce este lenjeria?”. Exista foarte multe tipuri de lenjerii de pat, dar printre cele mai apreciate si despre care vom discuta azi se afla aceste lenjerii de pat finet.

Scurta istorie a lenjeriei

Lenjeria este o tesatura confectionata din fibre de in. Cea colectiva este utilizata pe scara larga pentru ca face referire la lenjeria de pat din orice material. Lenjeria (genul obtinut din in) este foarte cautata pentru rezistenta sa, respirabilitatea si stilul ocular. Datorita calitatilor sale clare si racoroase, acesta tinde sa fie mai frecvent utilizata in lunile mai calde, dar cei care o iubesc o folosesc chiar si pe tot parcursul anului. Ca si bumbacul de buna calitate, lenjeria va deveni mai moale si mai buna cu fiecare spalare.

La Patone gasesti lenjerii de pat finet la super oferta

Brandurile pe care le purtam, precum Patone, sunt bine cunoscute pentru lenjerii de pat finet ca fiind lenjerii de inalta calitate. Avem, de asemenea, propria noastra linie frumoasa de lenjerie Lavato (numita pre-spalata), disponibila fie intr-un amestec de lenjerie italiana 50/50 / bumbac egiptean sau lenjerie italiana pura.

Intai de toate, ambele variante au in compozitie materiale textile de inalta calitate. Bumbacul predomina in cea mai mare parte, iar faptul ca sunt fabricate in Romania, ofera clientilor siguranta ca nu fac o alegere gresita.

lenjerii de pat finet

Optand pentru lenjerii de pat finet pucioasa ai oricand siguranta ca alegi un produs de calitate 100% romanesc. Acest lucru se datoreaza traditiei de peste 140 de ani de ani de notorietate a fabricii unde sunt confectionate cu mare grija si pricepere. Pe de alta parte, daca te gandesti sa-ti achizitionezi lenjerii de pat finet satinat, Patone te asigura ca faci o alegere potrivita. Textura moale si putin lucioasa a materialului ofera corpului tau o senzatie de relaxare si confort sporit pe toata durata noptii.

In esenta, textura acestor lenjerii de pat este destul de permeabila si nu permite supraincalzirea corpului. Acestea pastreaza o temperatura confortabila pe tot parcursul noptii. Un alt aspect foarte important de mentionat este ca nu retin umezeala. Acest lucru le face perfecte pentru sezonul estival datorita gestionarii caldurii. In plus, sunt foarte potrivite si iarna, deoarece au capacitatea de a oferi caldura de care ai nevoie pe tot parcursul noptii.