Legenda unui imparat si a artei sale – un concept marca Paul Soll!

Paul Soll prezinta in data de 3 Decembrie 2009 la teatrul Nottara spectacolul “Legenda unui Imparat si a artei sale! Un spectacol unic in Romania despre trecutul indepartat al Chinei….o poveste fascinanta despre “Armonie si Putere”; “Invataturi Secrete”; Misterul Feminin…prin dans muzica si arte martiale.

Spectacolul reinvie trecutul legendar al Chinei, si anume perioada in care a trait Imparatul Galben. Astfel, sunt redate momente din viaţa de la Curte, maiestria ostenilor si gratia dansatoarelor, viata in templele taoiste, povesti despre maestri si luptatori faimosi, puterea, frumusetea si inţelepciunea celor mai de seama femei de la palat. si toate acestea ca o expresie a preocuparii Imparatului Galben pentru descifrarea misterelor vietii.

Paul Soll s-a impus pe piata din Romania ca si promoter al celor mai bine cotati DJi si performeri ai muzicii de clubbing (electro, hip-hop, dance etc.), dar, mai mult de atat, Paul Soll inseamna booking si management de artisti, productie de evenimente, consultanta si management de club.