LEGALIS.RO lanseaza bibliografia celor mai importante reviste juridice din Romania

Bucuresti – 23 Martie 2009 – Intrata in cel de-al doilea an de existenta, Legalis.ro, prima biblioteca juridica on-line, adresata in primul rand specialistilor din domeniul juridic, financiar si nu numai, continua sa fie un instrument de lucru absolut necesar activitatii de informare si documentare in domeniul legislativ.

Dorind sa ofere informatii cat mai complexe, echipa Legalis.ro pregateste pentru acest an mai mult continut si promite o utilizare si mai facila, pentru a raspunde nevoilor tuturor utilizatorilor sai.

Un prim pas il reprezinta introducerea in legalis.ro, incepand din 23 martie, a unei noi sectiuni – Bibliografie – un compendiu de referinte la articolele publicate in perioada 2000 – 2009 in cele mai importante reviste juridice din Romania: Revista Dreptul; Curierul Judiciar; Curierul Fiscal; Caiete de Drept Penal; Revista de Drept Comercial; Revista Romana de Drept al Afacerilor; Revista Romana de Dreptul Muncii; Revista de Drept Public; Revista Romana de Drept International; Noua Revista de Drepturile Omului; Pandectele Romane.

Pentru inceput, Bibliografia va fi inclusa in modulele de business Legalis Premium si Legalis Standard.

Pe langa Bibliografia revistelor, va reamintim care sunt cele mai importante avantaje tehnice oferite

de biblioteca juridica on-line Legalis.ro:

– puteti accesa aplicatia din orice loc, in absolut orice moment;

Legalis.ro nu necesita instalare pe calculatorul dumneavoastra si va scuteste de detaliile tehnice inutile aferente unei solutii desktop;

utilizand Legalis.ro sunteti complet degrevati de sarcina actualizarii unei baze de date ori de permanenta monitorizare a unor fisiere de actualizare. Totul se rezolva direct si rapid de catre echipa legalis.ro, iar dumneavoastra nu va ramane decat sa deschideti aplicatia pentru a vedea ce e nou;

eliminati frustrarea momentelor in care pur si simplu nu stiti de ce o aplicatie desktop “nu mai merge”. Cu legalis.ro castigati mai mult timp pentru dumneavoastra!

In plus, testand gratuit legalis.ro, timp de 14 de zile, veti putea descoperi si mai multe functionalitati pe care biblioteca juridica le pune la dispozitie! Pentru aceasta accesati direct www.legalis.ro.

Despre legalis.ro

Inca din anul 2007, Editura C.H. BECK a inceput sa regandeasca strategia de abordare a pietei juridice romanesti, axandu-se mai mult pe necesitatile utilizatorilor de programe legislative. Lansat in luna aprilie a anului 2008, se poate spune ca Legalis.ro este unul dintre cel mai noi produse de pe piata romaneasca a serviciilor de documentare legislativa. Cu toate acestea, Legalis.ro a demonstrat ca este un produs competitiv, dezvoltat pentru a raspunde necesitatii de informare imediata si completa a tuturor specialistilor din domeniul juridic, financiar si nu numai.

Despre C.H.BECK

Editura C.H. Beck are ca obiect exclusiv de activitate editarea cartilor si a publicatiilor cu tematica juridica si economica. Editura s-a impus pe piata literaturii juridice in anul 1998 ca urmare a asocierii intre grupul romanesc al Editurilor ALL si editura germana C.H. BECK. Incepand cu anul 2001, Editura All Beck s-a desprins din Grupul Editurilor ALL, iar din 2006 a preluat numele partenerului sau european C.H. Beck, devenind astfel o societate independenta, cu capital majoritar german.