Lee Burridge revine la Club Liquid/Sibiu cu Paul Soll!

 

 

 

 

Vineri, 6 noiembrie 2009, club Liquid din Sibiu gazduieste un show incendiar al lui Lee Burridge sub marca Paul Soll.

Unul dintre cei mai apreciati DJ din lune, Lee Burridge beneficiaza de recunoasterea oficiala a performantei sale in lumea clubbingului. Este de altfel cel care prin rezidentiatul sau de 6 ani in cluburile mari din Hong Kong, a facut posibila conturarea lui pe harta clubbingului mondial.
Stilul sau s-a nascut din acid house pe care l-a combinat mai tarziu cu hard house, trance si break-beat, a trecut prin progressive si cu siguranta nu se va opri aici. Aceste combinatii uluitoare de genuri il fac pe Lee Burridge unul dintre cei mai creativi, originali si surprinzatori dj.

Paul Soll s-a impus pe piata din Romania ca si promoter al celor mai bine cotati DJi si performeri ai muzicii de clubbing (electro, hip-hop, dance etc.), dar, mai mult de atat, Paul Soll inseamna booking si management de artisti, productie de evenimente, consultanta si management de club.

Printre succese si premiere se numara concertul sold out la Fratelli Social Events, din 2007, al formatiei Outlandish, care domina topurile si clasamentele de profil la radio sau tv, fiind trupa care a primit de la casa de discuri din Romania premiul: “the most addictive song” – “I am calling you”.

De asemenea, a adus in Romania, in premiera trupa N.O.H.A. care a dominat topurile de specific din 2008, cu piesa “TU CAFÉ”. Tot in 2008, a avut un alt succes, KAT DE LUNA – un mini turneu de trei spectacole – artista care domina piata muzicala dance in acel moment.

Paul Soll a adus in premiera cluburilor de top din Romania artisti de succes precum Lee Burridge, James Zabiela, David Guetta, John Digweed, Kelly Rowland, Xzibit, Busta Rhymes, Lil Kim, Fat Joe, MANUMISSION etc.