LeasingAutomobile.ro – Masini Ford de vanzare pentru orice buzunar

Daca sunteti in cautarea unui autoturism Ford si nu stiti unde sa gasiti un model pe care sa vi-l permiteti, dar care sa fie in acelasi timp si fiabil, va oferim solutia cea mai buna. Leasing Automobile va ofera masini Ford de vanzare la preturi pe care sa vi le permiteti, verificate riguros inainte si cu posibilitatea de a le achiztiona in leasing.

Leasing Automobile este un dealer auto din Romania care vinde masini second hand de cea mai buna calitate, punand la vanzare o gama variata de marci auto, atat din strainatate, cat si de la noi din tara.

In plus, firma se remarca prin faptul ca ii asista pe cumparatori in intreg procesul de achizitie al unui anumit model, de exemplu al unui Ford de vanzare. De la intocmirea actelor si pana la revizia masinii, Leasing Automobile va ofera sprijin in fiecare etapa pentru ca dumneavoastra sa fiti siguri ca veti cumpara o masina buna si rezistenta.

Descopera o multime de modele de masini Ford la preturi avantajoase

Masinile Ford de vanzare se remarca prin practicabilitate si perfectionism inca din 1903, cand primul model de Ford a fost pus spre vanzare. De-a lungul timpului comania americana a reusit sa creeze modelele Ford rezistente, cu un design atractiv, care ii ajuta pe oameni sa aiba o viata mai usoara.

Unul dintre modelele Ford de vanzare de pe leasingautomobile.ro este modelul Ford Focus, un model foarte apreciat de romani. Puteti cumpara acest Ford Focus second hand pentru suma de 7 990 euro fara TVA. Masina a fost fabricate in 2013, are un rulaj de 179 000 de kilometri, cutie de viteze automata, aer conditionat, comenzi vocale, combustibil Diesel.

Cartea service este la zi, iar Leasing Automobile va ofera posibilitatea de a achizitiona acest Ford de vanzare si prin leasing. Revizia va fi efectuata la predarea masinii, veti primi un certificat de buna functionare a masinii, iar firma asigura transportul gratuit al acesteia.

Un alt model de Ford de vanzare de pe leasingautomobile.ro este Ford Kuga, la pretul de 14 990 euro fara TVA. Masina este fabricata in 2103, are un rulaj de 195 000 km, combustibil Diesel, cutie de viteze automata, norma Euro 5, geamuri electrice, senzori parcare, senzori ploaie. Toate informatiile despre acest Ford de vanzare le gasiti pe leasingautomobile.ro, unde veti vedea ca firmele au posibilitatea de a achizitiona acest model prin leasing.

Date de contact

Acestea sunt doar cateva de modele Ford de vanzare prin Leasing Automobile. Pentru a vedea toate modelele, precum si celelalte marci vandute, intrati pe website: leasingautomobile.ro

De asemenea, pentru mai multe informatii nu ezitati sa apelati numerele de telefon 0741 41 44 88, 0741 41 44 66, sau sa trimiteti un mail la adresa office@leasingautomobile.ro si officearad@leasingautomobile.ro

Firma are deschise doua reprezentante in tara, la Arad si Galati, unde puteti vedea toate modelele de masini puse la vanzare de Leasing Automobile.

Leasing Autmobile este cea mai de incredere firma de vanzare masini second hand din Romania.