LeasingAutomobile.ro – Masini Dacia de vanzare la unele dintre cele mai mici preturi de pe piata auto privata din Romania

Autoturismul s-a bucurat de-a lungul timpului de o extrem de mare popularitate, deoarece a devenit un accesoriu fara de care nu ne mai putem desfasura corespunzator activitatile zilnice. Pentru a facilita demersurile de cautare si achizitionare, compania Leasing Automobile ofera autoturisme marca Dacia de vanzare de cea mai buna calitate la unul dintre cele mai mici preturi de pe piata romaneasca.

Leasing Automobile – Experienta romaneasca in domeniul vanzarilor de masini performante la preturi avantajoase

Compania Leasing Automobile este una dintre cele mai importante companii romanesti de pe piata comercializarii de autovehicule de calitate superioara. Avand o experienta care incepe aproximativ inca din anul 2000, dealer-ul auto specializat Leasing Automobile ofera performante inca de cel putin 15 ani.

In toti anii in care a activat in domeniul distribuirii de autovehicule, Leasing Automobile si-a construit o relatie extraordinara cu clientii, oferind standarde greu de egalat si a tinut intodeauna cont de dolentele si exigentelor cumparatorilor.

Mai mult, compania asigura pentru orice autoturism achizitionat: revizie tehnica efectuata in momentul livrarii masinii, certificat de buna functionare, transport gratuit pe intreg teritoriul Romaniei si o garantie de 3 luni/15 000 km.

Leasing Automobile – Dealer-ul auto specializat care asigura cele mai diverse marci de masini rulate premium

Compania Leasing Automobile asigura o gama variata de marci si modele de autoturisme de cea mai buna calitate la unele dintre cele mai mici preturi de pe piata, oferind seriozitate si profesionalism la livrarea masinii achizitionate.

Printre marcile auto pe care compania le comercializeaza se numara : masini Dacia de vanzare, Toyota, Audi, BMW, Mercedes si multe altele care se bucura de nume cu rezonanta pe piata mondiala a vanzarilor de autoturisme.

Modelele de masini Dacia pe care Leasing Automobile le pune la dispozitia clientilor sunt unele dintre cele mai apreciate si cautate modele de masini.

Datorita faptului ca cel mai mare producator roman de autoturisme fabrica modele dintre cele mai calitative si mai performante, clientii care apreciaza calitatea superioara si pretul accesibil nu ezita sa apeleze la serviciile unui dealer autorizat.

Avantajele finantarii de tip leasing

Daca veti apela la serviciile companiei Leasing Automobile in ceea ce priveste masinile Dacia , va garantam ca veti beneficia de o serie de avantaje incredibile.

Printre acestea se numara:

  • Conditii de finantare prin intermediului contractului de leasing si raspuns in cel mult 24 de ore de la depunerea documentelor necesare;
  • Siguranta in ceea ce priveste calitatea autoturismelor Dacia pe care doriti sa le achizitionati, dat fiind faptul ca acestea sunt controlate in momentul livrarii de catre unii dintre cei mai buni specialisti in diagnoza auto;
  • Garantii pentru inexistenta viciilor ascunse si kilometraj netrucat al masinii pe care doriti sa o achizitionati;
  • Pretul extrem de avantajos oferit tuturor masinilor Dacia de vanzare;
  • Calitatea superioara si caracteristicile performante pe care le detin masinile.

In cazul in care aveti nelamuri sau daca doriti sa comandati un autoturism, va invitam, cu incredere, sa accesati website-ul leasingautomobile.ro sau sa ne vizitati la cele doua showroom-uri din tara:

  • Showroom Galati – Strada George Cosbuc, nr 138
  • Showroom Arad – Calea Timisorii, nr. 142 Arad