learnIN –solutie educationala moderna pentru dezvoltarea profesionala a angajatilor

INSOFT este partener „HR Play Tech-Marathon”, un eveniment tehnologic inedit, dedicat managerilor din domeniul resurselor umane.

Astazi 29 septembrie 2015, specialistii INSOFT Development & Consulting sustin in cadrul evenimentului „HR Play Tech -Marathon”, prezentari interactive privind integrarea eficienta a tehnologiei in procesul de instruire.

HR Play TECH 2015 este primul eveniment de tip PLAYFUL DESIGN care urmareste conectarea factorilor de decizie din domeniul resurselor umane cu furnizorii de tehnologie. Evenimentul are ca obiectiv, prezentarea solutiilor inovative care promoveaza tehnologii ce pot contribui la atingerea obiectivelor profesionale ale specialistilor HR.

In calitate de parteneri ai evenimentului, echipa INSOFT prezinta solutia completa de eLearning learnIN ce propune o abordare moderna a pregatirii profesionale si schimbarea paradigmei, de la instruirea de baza, la motivarea angajatilor si obtinerea de performante profesionale. Solutia learnIN include atat o platforma de eLearning (LCMS –Learning and Content Management System) si continut educational digital cat si un sistem de colaborare online si un sistem de evaluare a cunostintelor.

„Solutia learnIN asigura un context de invatare eficient care favorizeaza transferul abilitatilor dobandite, in activityatea curenta, fiind o resursa educationala utila pentru angajatul modern. Utilizarea resurselor educationale digitale aduce numeroase beneficii atat angajatilor, prin crearea unui mediu de invatare interactiv si eficient care faciliteaza obtinerea de noi competente si dezvoltarea profesionala, cat si managerilor HR care pot organiza sesiuni de instruire personalizate in functie de necesitatile organizatiei”, a declarat Florin Burcea, Director departament eLearning in cadrul INSOFT Development&Consulting.

learnIN ofera angajatilor posibilitatea de a-si consolida cunostintele, de a se familiariza cu informatii noi si de a se adapta continuu la cerintele postului, pentru cresterea productivitatii. Prin utilizarea tehnologiilor moderne de formare profesionala, organizatiile isi pot eficientiza bugetele de instruire cu un procent semnificativ, de pana la 70%.

INSOFT dezvolta o gama larga de solutii educationale digitale, bazate pe cele mai avansate tehnologii, implementeaza proiecte de impact si promoveaza solutii inovative de instruire adresate adultilor.

 

Despre HR [PLAY] TECH MARATHON

Este primul eveniment PLAYFUL din Romania care ii provoaca pe managerii in Resurse Umane la o experienta unica de invatare prin joc. In plus, isi propune sa faciliteze intelegerea modului in care tehnologia le poate fi de folos in atingerea obiectivelor profesionale. Evenimentul se desfasoara sub forma unui maraton de invatare cu regulament, provocari si premii specifice unei curse de anduranta.

Despre INSOFT Development & Consulting

INSOFT este unul dintre cei mai importanti integratori de sisteme informatice complete din Romania. Compania ofera solutii IT avansate, la nivel national si international, in domeniile –guvernamental, educational, sanatate, situatii de urgenta, piata muncii, cercetare-inovare si pentru mediul de afaceri.

INSOFT a primit numeroase recunoasteri internationale, compania fiind apreciata pentru inovatie, potential de crestere si strategia de afaceri de succes. Printre premiile obtinute recent putem mentiona: European Business Awards 2015, Best in Biz Awards 2014 EMEA, European IT & Software Excellence Awards 2014, Locul I in cadrul categoriei „Rising Star”- Deloitte Technology FAST 50 Central Europe 2013, Red Herring Top 100 Europa, etc.

Mai multe informatii sunt disponibile la: http://www.insoft-dc.ro/.