Latura umana a leadershipului

Latura umana a leadershipului

Bucuresti, 19 februarie 2010

Capacitatea unui leader de a-si gestiona emotiile influenteaza in mod semnificativ performanta unei organizatii. Daca acesta transmite emotii pozitive, entuziasm si energie in orice conditii, organizatia sa prospera, dar daca acesta emana emoţii negative şi disonanţa, atunci intreaga organizatie are de suferit. Astfel, inteligenta emotionala reprezinta  un factor fundamental in eliminarea obstacolelor interne care stau in calea performantei, invatarii si increderii in sine, atat la nivel personal, cat si in organizatie.

Avand in vedere aceasta abordare, Succes Coaching organizeaza in data de 02.04.2010, la hotel Marriot, un program intensiv de coaching cu tema Latura umana a leadershipului ,cuprinzand strategii de dezvoltare ale inteligentei emotionale, care permit exprimarea si  utilizarea intregului potential al leaderului si raspunzand la nevoi reale ale managerilor din companiile din Romania.

  • Cea mai mare resursa in afaceri este leadershipul. Dar fiecare leader este intai de toate om. In postura de leader, importanta EQ (inteligenta emotionala) este de 85%, iar cea a IQ (inteligentei mentale) este de 15%. Cu alte cuvinte, inteligenta emotionala gestioneaza intr-o masura covarsitoare componentele rationale ale leadershipului.
  • Programul este adresat in special antreprenorilor si managerilor, interesati de autoreglare, de a fi puternic motivati si de a-i putea motiva pe ceilalti, de a avea deprinderi legate de toate laturile empatiei, precum si o gama completa de abilitati sociale si tehnice. Programul va cuprinde o zi de lucru intensiv in grup si o sesiune individuala de coaching.
  • Leadership-ul nu se invata din carti, ci se traieste, adica este o stare interioara. Dezvoltarea rolului de lider vine dinauntru – nu numai din cap, ci mai ales din inima si suflet. Un lider modern creeaza un loc unde oamenii prospera in asa fel incat pot contribui mai mult la sarcina comuna pe care o au de indeplinit. Sunt doua moduri de a dezvolta eficient competentele de leadership:

– Practica, practica, practica

– Dezvoltarea inteligentei emotionale

  • Astfel, prin antrenarea inteligentei emotionale, programul de coaching Latura umana a leadershipului va va conduce la:

– Constientizarea faptului ca emotiile va dirijeaza comportamentul de leadership;

– Obtinerea unei noi perspective a modului in care va gestionati emotiile;

-  Constientizarea propriului potential de leader;

– Insusirea procesului de delegare prin care iti ajuti echipa sau organizatia sa isi exprime si utilizeze intregul potential;

– Constientizarea obstacolelor interne care stau in calea atingerii potentialului;

-  Crearea de comportamente aplicabile in activitatea curenta si care permit exprimarea talentului si a intregului potential;

– Antrenarea mecanismelor de adaptare eficienta la situatii dificile si presante;

– Identificarea surselor personale de putere.

Cea mai mare resursa in afaceri este leadershipul. Cea mai mare resursa a leadershipului este inteligenta emotionala. Dar fiecare leader este intai de toate om.

Detalii organizatorice:

Tematica: Latura umana a leadershipului

Data: 02.04.2010

Locatia: Hotel Marriot

Investitie: 1000 ron/persoana

Mod de lucru: 1 zi lucru intensiv in grup si 1 sesiune individuala de coaching

Coach: Rodica Obancea, Executive&Team Coaching, ACC

Pentru informatii suplimentare va invitam sa vizitati www.successcoaching.ro