LARA LIFE MED CLINIC: POVESTEA DE SUCCES A MEDICINII ROMANESTI

In data de 22 septembrie 2011 va avea loc  inaugurarea celui mai ambitios proiect medical din Sud-Estul Europei , stabilirea parteneriatului intre LARA LIFE MED CLINIC si MED NORD KLINIK din Munchen.

Ceremonia oficiala, a realizarii celei mai moderne clinici din Romania, va avea loc sub Inaltul Patronaj al Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica   ( IRICE ) , in prezenta prof.dr.Anton Caragea director IRICE si in prezentarea doamnei Andreea Marin , Ambasador UNICEF .

Ambitiosul proiect isi propune sa uneasca experienta extraordinara a firmei MED NORD KLINIK in domeniul chirurgiei non-invazive ( fara sange, fara operatii complexe ) si in domeniul tratarii cu succes a bolilor nutritionale, cu experienta medicala romanesca, recunoscuta international.

(de la stanga la dreapta) Dl.Petru Lificiu-Presedinte ANRE, d-na Laura Ciuhu -Director LARA MED LIFE, prof.dr.Anton Caragea, director IRICE, Ambasadorul Nigeriei -Mba Ama Mba

 

Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica a acceptat sa isi ofere Inaltul Patronaj evenimentului tocmai pentru ca noua clinica reprezinta un exemplu de cooperare in cadrul Uniunii Europene, slujeste acordarii unei asistente medicale de specialitate si de inalta calitate si fiind destinata imbunatatirii starii de sanatate a populatiei Uniunii Europene si reprezentarii internationale a inaltului standard de calitate atins de  medicina romaneasca.

Partea stiintifica a conferintei va fi sustinuta de Prof.Dr. Norbert Pfuetzenreuter , fondatorul clinicii MEDNORD KLINIK din Munchen, care va prezenta noile evolutii in endoscopie – baza chirurgiei minim invazive si Prof.Dr. Ralf Senner de la Institutul de Chirurgie Interdisciplinara si Tratamentul Obezitatii din Munchen, ce va prezenta ultimele noutati in domeniul tratamentului pentru pacientii suprapoderali.

Conferinta se va finaliza cu prezentarea echipei manageriale a acestui important proiect medical realizata de catre doamna Laura Ciuhu, responsabila pentru acest succes deosebit al medicinii romanesti.

Deschiderea clinicii LARA LIFE MED CLINIC sub Inaltul Patronaj al  Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica reprezinta nu doar un success medical deosebit si oportunitatea pentru cetatenii romani si est-europeni de a beneficia de cele mai inalte standarde medicale europene, dar si o oportunitate pentru Romania de a se afirma in lume ca un furnizor de asistenta medicala de inalta eficienta .