Laptopnews primeste o investitie de 30 000 EUR

Dupa un an si jumatate de existenta pe piata, site-ul Laptopnews.ro, principalul site cu noutati, stiri si informatii despre laptopuri si alte portabile, a crescut de la 0 la valoarea de 30.000 de euro.

Concret, Sorin Rusi, un tanar de numai 25 ani, fost angajat al unui magazin online in departamentul documentare IT pe segmentul portabile, a lansat in ianuarie 2010 situl www.laptopnews.ro.

Dupa 20 de luni de munca dedicata, alaturi de o echipa care a crescut si numara acum 5 iubitori de portabile, Sorin a vandut 50% din business unui investitor din zona online, urmand sa foloseasca banii primiti pentru dezvoltarea proiectului – cresterea numarului si calitatii testelor, review-urilor, sfaturilor si prezentarilor de portabile, inclusiv in format video-review.

In doar un an si jumatate de functionare, site-ul Laptopnews.ro – principala sursa de informare a celor care doresc sa afle mai multe despre laptopuri si alte portabile – a ajuns la o cifra de afaceri de 15.000 eur/an si un trafic lunar de aproape 50.000 de vizitatori unici, 2500 de FaceBook Fans si peste 200.000 de vizualizari ale canalului de YouTube – unde sunt postate video-uri cu lansari, prezentari si testari de produse.

Printre primele actiuni implementate in urma investitiei primite – LaptopNews apare, de saptamana trecuta, intr-un nou design grafic si cu o structura mai clara si eficienta a informatiei. “Am incercat sa adaptam layout-ul site-ului astfel incat sa raspunda intr-un mod mai dinamic cerintelor vizitatorilor. Acum cautam noi colegi pe zona de documentare tehnica, copyrighting si marketing. Experienta conteaza, insa esentiale sunt entuziasmul si dorinta de a reusi!” a declarat Sorin.

Despre Laptop News:
Laptopnews a fost lansat in onlineul romanesc pe 5 ianuarie 2010. Proiectul se adreseaza pasionatilor de IT&C, dar si publicului larg, posesorilor de portabile, avand ca obiective consilierea acestora, informarea continua si oferirea de review-uri proprii pentru produsele aflate pe piata.

Contact:
site: http://laptopnews.ro
email: sorin@laptopnews.ro
twitter: http://twitter.com/laptopnewsro
facebook: http://www.facebook.com/LaptopNewsRo