Lansarea noii editii a ghidului Pagini Aurii Cluj

14 Februrie 2011

O noua ediţie Pagini Aurii Cluj 2010-2011

Pagini Aurii anunţă lansarea noii ediţii a ghidului Pagini Aurii Cluj. Ediţia nouă a acestei surse de informare prezintă peste 10.200 de firme reale, clasificate în peste 1.100 de domenii de activitate, cu toate informaţiile actualizate.

Ghidul vine în ajutorul tuturor locuitorilor judetului Cluj cu un conÅ£inut bogat în informaÅ£ie despre companiile locale, telefoane ÅŸi adrese utile (gări, primării, prefecturi, ministere ÅŸi alte instituÅ£ii publice ÅŸi administrative), servicii telefonice speciale ÅŸi de urgenţă, harta judeÅ£ului, harta oraÅŸului Cluj ÅŸi lista străzilor din Cluj ordonată alfabetic. ÃŽn plus, ghidul conÅ£ine ca secÅ£iune separată “Pagini Albe”, cartea de telefon – registrul oficial al abonaÅ£ilor Romtelecom, persoane fizice ÅŸi juridice din judeÅ£ul Cluj.

Formatul ghidului este unul deja consacrat, formatul A4, full color, cu are un tiraj total de 70.000 de exemplare. Distribuţia se desfăşoară în aceste zile în judeţul Cluj, în mod GRATUIT, prin următoarele canale: door-to-door, prin sampling în centre comerciale şi de afaceri şi prin agenţii de vânzare ai companiei.

Ghidurile Pagini Aurii sunt recunoscute ca surse de informaÅ£ie de încredere la nivel naÅ£ional, cu un conÅ£inut de calitate ÅŸi la zi. ÃŽn acelaÅŸi timp, alături de paginiaurii.ro, reprezintă un instrument eficient de business pentru companii la nivel local, asigurând companiilor listate vizibilitate în rândul potenÅ£ialilor clienÅ£i. Conform ultimelor studii, informaÅ£ia din ghidul Pagini Aurii este folosită de 6 milioane de utilizatori cel puÅ£in o dată pe an, iar peste 3.3 milioane de persoane – cel puÅ£in o dată pe lună.

Despre Pagini Aurii SA

Pagini Aurii este liderul pieţei de ghiduri clasificate din România, deţinând cca. 70% din această piaţă. Din 2010, Pagini Aurii SA face parte din Heise Medien Group, lider european în publicarea de ghiduri clasificate de informaţii business la nivel local.
În decembrie 2008 a relansat paginiaurii.ro, transformându-l într-un motor de căutare business performant şi complex, construit pentru a oferi utilizatorilor săi căutări cu rezultate relevante. În portofoliul companiei se mai regăsesc brand-uri precum: Pagini Albe, Contact B2B şi Pagitur, paginialbe.ro si site-ul de mobil m.paginiaurii.ro.

Compania editează anual 19 ghiduri (CălăraÅŸi-IalomiÅ£a, GalaÅ£i-Brăila, IaÅŸi-Bacău, Prahova, Dolj, ArgeÅŸ – DâmboviÅ£a, MureÅŸ, BraÅŸov, Arad, Bihor, TimiÅŸ, Cluj, BucureÅŸti-Ilfov, ConstanÅ£a, Sibiu, Satu Mare-MaramureÅŸ, Covasna-Harghita, Suceava-NeamÅ£, Buzău-Vrancea) cu o circulaÅ£ie de peste 850.000 copii, furnizând informaÅ£ii în mediul tipărit, online precum ÅŸi aplicaÅ£ii multimedia.