Lansarea editie de septembrie a revistei infoLOCAL!

Odată cu începutul lunii septembrie a apărut, bineînţeles, şi numărul 6 al revistei infoLOCAL, cu noi informaţii şi discounturi pentru nevoile dumneavoastră! Vizitati www.infoDISCOUNT.ro pentru a rasfoi revista online.

Coperta revistei este dedicate noii colecÅ£ii de toamnă – iarnă a companiei HELD Fashion, firmă cu experienţă deosebită în producÅ£ia vestimentară.

Banca Transilvania ne oferă din nou un depozit excelent în Euro, pe o perioadă de 111 zile şi o dobândă fixă de 4% pe an!

În paginile 4 şi 5 Secpral Pro Instalaţii dă valoarea banilor noştri prin sisteme solare de cea mai înaltă calitate. Talonul din revistă vă aduce o reducere de 5% la produsele Secpral Pro.

La TubmanAuto beneficiezi de cea mai bună verificare tehnică a maşinii şi un reglaj de faruri gratuit la înlocuirea plăcutelor de frână. Vânzări şi service de ATV-uri, moto-scooter-e şi motociclete găseşti tot la TumbanAuto.

În pagina 7 a revistei îi găsim pe cei de la tipografia Impress care au o experienţă bogată în domeniul tiparului şi ne oferă 100 de cărţi de vizită gratis cu talonul din revistă.

Tot în pagina 7 găsim un nou prieten al infoLOCAL, Bebe Brands, care are o ofertă completă de produse revoluţionare pentru bebeluşi. Revista infoLOCAL vă aduce o reducere de 10% la toate produsele Bright Starts oferite de Bebe Brands.

Pagini Aurii este modul uşor de a găsi persoanele şi companiile care vă interesează. Mai mult, puteţi consulta Pagini Aurii atât în varianta tipărită cât şi pe internet sau pe mobil.

Bio-Textima ne explică de ce apar durerile de spate şi cum să scăpăm de ele cu ajutorul saltelelor sănătoase oferite de ei. Prin  infoLOCAL aveţi o reducere de 7% şi 30 de zile de garantie pentru testarea saltelei cumpărate!

Comelit Impex, prin sistemul de încălzire Uponor, ne spune de ce încălzirea locuinţei prin pardoseală este cea mai bună soluţie pentru confort şi economie. Experienţa şi calitatea ridicată a produselor Uponor este dovedită de satisfacţia clienţilor.

Koncepto aduce în Cluj brandul italian de mobilă Accademia Del Mobile care oferă un design armonios şi echilibrat locuinţei dumneavoastră. Profitaţi până in 31 decembrie 2010 de discountul de 20% oferit prin infoLOCAL.

ÃŽn pagina 12, Blue Travel ne oferă soluÅ£ia pentru orice fel de activităţi turistice. După ofertele de vară urmează ofertele excelente pentru perioada septembrie 2010 – martie 2011 pe care nu trebuie să le rataÅ£i!

AIESEC este organizaţia non-guvernamentală care se concetrează pe promovarea şi dezvoltarea potenţialului tinerilor pentru a avea un impact pozitiv în comunitate. În pagina 13 AIESEC ne vorbeşte despre leadership şi activităţile concrete întreprinse de organizaţie.

Compania Transmet ne spune mai multe despre diferitele modele de cutii poştale. Prin talonul din infoLOCAL benficiaţi de 10% reducere la toate cutille poştale şi confecţiile metalice oferite de Transmet.

Coaching4You este interesată de dezvoltarea afacerii tale şi propune un E-book gratuit despre strategii de marketing şi vânzări culese într-un mod inedit.

Metal Prest ne oferă cele mai performante sisteme de acoperişuri şi tablă tip ţiglă cu o garanţie de 10 ani pentru lucrările efectuate. Promoţia lunii septembrie prin infoLOCAL constă în servicii gratuite de consultanţă, măsurători şi transport!

La Computer Center este garantat că vei găsi calculatorul nou sau second hand de care ai nevoie! Compania oferă şi service de calitate, iar prin infoLOCAL plăteşti doar 30 de lei pe unitate pentru orice reparaţie.

Nirvana este căminul de bâtrăni situat într-o zonă liniştită în apropiere de Cluj Napoca care oferă celor interesaţi o casă modernă şi numeroase modalităţi de petrecere a timpului liber.

În pagina 19 a revistei, Green Option sau Bucătăria lui George ne spune cum să slăbim mâncând pe săturate şi ne oferă posibilitatea de a servi o masă copioasă şi sănătoasă indiferent de dieta sau regimul alimentar pe care îl urmăm!

P&B Company ne vorbeşte despre importanţa filtrelor de calitate şi despre cum putem prelungi viaţa maşinii noastre fără investiţii în reparaţii. Filtrele de calitate Mann Filter sau Mahle vin acum cu o reducere de 10% numai prin P&B Company şi infoLOCAL!

Centrul Medical Medstar oferă cea mai completă gamă de servicii medicale începând de la alergologie, cardiologie, pediatrie şi până la tot ce e nevoie pentru medicina muncii.

Tot în pagina 21 găsim Liceul Horea, Cloşca şi Crişan şi oferta lor de completare a studiilor prin înscriere în clasele IX – XII la frecvenţă redusă, seral şi cursuri de zi.

Şcoala de şoferi AGIS este perfectă pentru cei care vor să înveţe să conducă. Instructori profesionişti, oameni cu calm şi răbdare, program flexibil, posibilitatea de a plăti în rate şi reduceri la serviciile companiei numai prin infoLOCAL!

Şi în acest număr al infoLOCAL, Carpat Energy ne învaţă cum să economisim la încălzirea locuinţei cu ajutorul pompelor de căldură. Prin programul Casa Verde putem beneficia de sistemele oferite de Carpat Energy la preţuri foarte accesibile! În plus, infoLOCAL vă oferă o reducere suplimentară de 10% la orice sistem complet nou cumpărat.

Pe coperta din spate a revistei îi găsim pe cei de la Compexit Service, companie care ne oferă accesoriile necesare pentru a face din automobilul nostru unul unic! Discounturile de 50% şi 10% fac oferta Compexit şi mai atractivă.