Lansare Zepter Invest

S.A.I. ZEPTER S.A. a lansat, cu ajutorul Prologue Advertising, noua sa pagina de internet, disponibila la adresa http://www.zepter-invest.ro.

S.A.I. ZEPTER S.A. administreaza in prezent trei fonduri deschise de investitii precum si portofolii individuale de investitii conform mandatului dat de investitori. Fondurile deschise de investitii fac parte din categoria Organismelor de Plasament Colectiv in Valori Mobiliare, care atrag in mod public resurse financiare de la persoane fizice si juridice printr-o oferta publica continua si care se supune  regulilor de prudentialitate si conduita cuprinse in Legea 297/2004, Regulamentul nr. 15/2004, precum si in celelalte reglementari legale in vigoare aplicabile.

Fondurile administrate de S.A.I. ZEPTER S.A. sunt:
1. FDI ZEPTER ACTIUNI, orientat catre investitii in actiuni;
2. FDI ZEPTER OBLIGATIUNI, orientat catre investitii in obligatiuni;
3. FDI ZEPTER MIXT, orientat catre investitii in actiuni  si obligatiuni.

Pe site, utilizatorii vor gasi statistici si informatii privind cele trei fonduri de investitii, precum si grafice ale evolutiei VUAN. Website-ul va fi imbunatatit si optimizat permanent astfel incat sa raspunda deopotriva cerintelor utilizatorilor cat si ultimelor standarde in domeniu, pentru a fi un spatiu interactiv si atractiv pentru cei care il viziteaza.

Prologue Advertising
http://www.prologue.ro