Lansare www.database-apps.ro – Aplicatii de Clasa Enterprise la Preturi Accesibile

Key Soft - Solutii Software pentru Managementul Afacerii
Solutii Software pentru Managementul Afacerii

Odata cu aparitia crizei economico-financiare, nivelul investitiilor in tehnologie a scazut iar una dintre cauzele acestei scaderi este costul mare al solutiilor software disponibile.
Venind in intampinarea nevoilor intreprinderilor mici si mijlocii, Key Soft a inceput sa dezvolte aplicatii software accesibile, utile, usor de instalat si utilizat.
Pentru ca investitia sa fie sigura, fiecare dintre aplicatiile software cu baze de date este disponibila pentru testare gratuita.
Incepand cu luna octombrie a acestui an, Key Soft pune la dispozitie un website dedicat aplicatiilor de clasa enterprise la preturi accesibile: http://www.database-apps.ro.

La momentul actual, urmatoarele aplicatii sunt disponibile pentru descarcare:
KeyBudget – Aplicatie gratuita pentru managementul bugetului personal, KeyGroupware – Software colaborativ, KeyInvoice – Aplicatie de facturare gratuita, KeyOftalm – Aplicatie de gestiunea a pacientilor si consultatiilor pentru cabinete oftalmologice, Key Patient – Aplicatie de gestiunea a pacientilor si consultatiilor pentru orice cabinet medical. In perioada urmatoare se vor lansa si alte solutii software ce vor spori productivitatea utilizatorilor si vor permite reducerea costurilor generate de activitatile cotidiene ale companiilor.

Pentru a putea interactiona mai usor cu utilizatorii si pentru a usura accesul acestora la solutiile dezvoltate, noul website este structurat in mai multe zone ce vor scurta timpul necesar pentru descarcarea pentru testare a aplicatiilor.
In acelasi timp, prin intermediul forumului, utilizatorii au posibilitatea de a adresa intrebari, de a semnala bug-uri sau de a transmite sugestii de imbunatatire a aplicatiilor existente. Forumul permite si descarcarea de actualizari ale aplicatiilor, astfel incat utilizatorii sa poate fi siguri ca au instalata ultima versiune disponibila.

Prin abonarea la feed-ul RSS sau la newsletter, orice persoana interesata de cresterea performantelor prin utilizarea solutiilor software va putea afla imediat care sunt noile aplicatii software lansate, precum si care sunt modificarile efectuate asupra aplicatiilor existente.

Despre Key Soft
Key Soft furnizeaza solutii software pentru managementul afacerii cu scopul de a ajuta companiile sa ajunga mai repede la clienti, sa genereze noi venituri si sa construiasca avantaje strategice fata de concurenta.
Pentru detalii vizitati: http://www.keysoft.ro si http://www.database-apps.ro