Lansare website Centrul Medical Tinos Clinic

Inceputul anului 2010  aduce in prim-plan imaginea on-line a Clinicii Medicale Tinos Clinic, evidentiind, in acest fel, atat calitatea serviciilor, cat si cea a echipei de medici. Beneficiind de un design atractiv prin paleta cromatica expusa, site-ul pune la dispozitia tuturor utilizatorilor informatii necesare despre medici si asistenti, despre serviciile oferite de sistemul sanitar privat, precum si tarifele propuse.

Tinos Clinic avea nevoie de o pozitionare in mediul on-line si de cresterea vizibilitatii, in contextul prezentarii unei clinici recunoscute pentru diversele sale specializari, pentru promptitudinea raspunsului medical la cerintele si suferintelor pacientilor.

„Consideram extrem de importanta lansarea site-ului marca Tinos Clinic, intrucat ne dorim o apropiere cat mai mare de actualii si viitorii pacienti, precum si integrarea intr-un mediu facil si exploatat, mediul on-line”, declara domnul doctor Marius Ursuleanu, managerul Centrului medical Tinos Clinic.

Compania Point IT, cea care a gandit conceptul si a implementat designul a ales culori vii, atractive si specifice domeniului in care se incadreaza acest proiect. „Am deschis aceasta provocare cu o ipoteza foarte bine delimitata: grafica aleasa trebuia sa puna in evidenta caracteristicile clinicii, ale serviciilor medicale si ale cadrelor de specialitate implicate activ in procesul curativ”, a precizat  Andrei Dumitrascu, Managing Partner Point IT.

Stabilind ca obiectiv principal promovarea clinicii Tinos Clinic, website-ul se directioneaza in mod explicit catre publicul vizat, un public alcatuit din pacienti, medici sau surse de informare media.

Prezenta de la sfarsitul anului 2008 pe piata din Romania, Point IT s-a remarcat prin profesionalismul si diversitatea serviciilor oferite. Din gama de servicii fac parte campanii de comunicare, promovare si publicitate on-line si off-line, dezvoltare web si software, gazduire si consultanta.

Alexandra Roata – PR Manager

http://www.pointit.ro

http://blog.pointit.ro