Lansare Training Center Beauty One

Beauty One, principala alegere a centrelor estetice din Romania, isi confirma pozitia de top in estetica profesionala lansand propriul centru tehnic.

Firma Beauty One si-a extins foarte mult aria de activitate, acoperind in intregime segmentele de hair styling, ingrijirea parului si vopsea permanenta fara amoniac cu cele 2 branduri profesionale de top: label.m si CHI. Prin urmare, pe langa training-urile si seminariile organizate in toata tara, Beauty One pune acum la dispozitia clientilor un centru tehnic unde trainerii label.m si CHI sustin cursuri si ofera asistenta clientilor.

La deschiderea Centrului Tehnic a avut loc si un training sustinut de Rocky McCormick, trainer oficial Farouk Systems, cea mai mare companie producatoare de produse profesionale pentru ingrijirea parului si ustensile pentru coafat din America. In cei 13 ani de activitate, Rocky a impartasit cunostiintele si experienta sa pentru milioane de stilisti din intreaga lume.

La training-ul sustinut in Romania au participat, pe langa angajatii si trainerii Beauty One, cei mai fideli clienti care au fost impresionati de demonstratiile lui Rocky, dar si de calitatile extraordinare ale produselor si ustensilelor de coafat CHI si de modul in care acestea le usureaza munca.

Odata cu deschiderea Beauty One Training center, specialistii Beauty One au lansat Programul de Educatie CHI&label.m care cuprinde o serie de seminarii tehnice pentru obtinerea de culori stralucitoare cu vopsea 100% fara amoniac, de intindere de lunga durata a parului, noi tendinte de culoare si coafura, trenduri, coafuri speciale si cocuri.

www.BeautyOne.ro

Mobil:   0723.561.950, 0721.561.950  
Telefon fix: 021.252.13.08;
Fax: 021.310.44.35
Email: office@beautyone.ro

Adresa Sediu central: str. Duzilor nr.22 sector 2 Bucuresti