Lansare T5.ro – Publicare Statistici Google Analytics

SC Evolutica SRL a lansat pe 31 octombrie T5.ro – un serviciu de publicare statistici si de clasificare a site-urilor ce are la baza statisticile Google Analytics. Este adresat webmasterilor din Romania si se pozitioneaza ca alternativa gratuita si convenabila la sistemele de monitorizare romanesti.

Prin ce se diferentiaza T5.ro?

* T5.ro nu incarca suplimentar site-ul, ci doar preia datele deja existente din Statisticile Google Analytics
* Obiectivitatea statisticilor publicate si implicit a clasamentului nu pot fi puse la indoiala datorita sursei (GA).

Conditia de inscriere in clasamentul T5 este detinerea unui cont de Google Analytics. Odata ce veti acorda sistemului T5 drepturile de citire ale statisticilor din cont, veti intra automat in clasament. In cazul in care aveti mai multe website-uri in acelasi cont GA, selectati-le doar pe acelea pentru care doriti ca statisticile sa fie facute publice.

Evolutica garanteaza corectitudinea acestui serviciu. Acest proiect a fost gandit sa depaseasca statutul de simplu sistem de publicare statistici si sa evolueze, in timp, intr-un spatiu ce furnizeaza uneltele necesare pentru valorificarea traficului site-urilor personale.

Evolutica SRL este o companie orientata spre implementarea si dezvoltarea de comunitati online si servicii web, prin solutii inovatoare si profesioniste. Portofoliul sau actual include reteteculinare.ro si albumdefamilie.ro.

http://www.t5.ro
Publicare Statistici Google Analytics

Evolutica S.R.L.